A masodik fordulo legjobban vart merkozese, igazi csemege, ahol jo meccset, kielezett csatat varok.

Nadal nyilvan egy hatalmas bajnok, de fuvon a leginkabb verheto, kulonosen az utobbi evekben nem jott ki neki itt a lepes. Darcis, Brown, Gilles Muller, es eppen a tinedzser Kyrgios is meg tudta verni Wimbledonban. Felvezeto tornan is egyre ritkabban indul, szoval a Garros ota nem jatszott, ez Sugita ellen meg is latszott, par perc jatek utan 2-0 40-0 -nal a japannak labdai voltak a duplabrekhez. Egyebkent sem erzem rajta azt hogy csucsformaban lenne, hiaba az Ao-donto es a RG-gyozelem, ennel sokkal jobban is tud jatszani.

Kyrgiosnal ez nem is vita targya, mar most tobbszoros GS-gyoztes, vilagelso jatekos lehetne, ha a csucsformajat hozna legalabb par heten keresztul. Erre keptelen, mert egy lusta bohoc, pedig oriasi tehetseg, olyan uteseket kepes elohuzni a semmibol, amikre reagalni sem lehet. Az elso korben nem volt rossz, jottek a nagy nyerok, idonkent szokatlanul koncentralt volt, de az elengedett szett sem maradhatott el. A showman sem maradt otthon, de ezuttal a szebbik arcat mutatta, parades labdamenetek mellett sokszor jatszott vagy szineszkedett a kozonsegnek is, akik imadtak (sok volt az aussie :)).

Egymas ellen 3-3 -ra allnak, tenyleg nem ertem miert ekkora underdog Kyrgios (apoltak, de nem tunt komolynak), Nadalt biztosan nem tennem 1.3 korul. Acapulcoban talalkoztak legutobb, akkor annyira szar allapotban volt Nick, hogy fel akarta adni a meccset, megis nyert (majd az adrenalin vegigvitte a heten, es a tornat is behuzta). Az is megmutatta milyen motivacioval lep fel a legjobbak ellen, de kulonosen Nadal ellen, akivel nagyon nem csipazzak egymast, a mexikoi donto utan is volt egy kisebb uzengetes egymas fele. Azt varom hogy odategye magat az ausztral, szerintem ez egy abszolut nyerheto meccs, de nem tudni milyen fizikai, edzettsegi allapotban van, szoval maradok a legbiztosabb tippemnel, azaz egy szett kell tole. Kisebb tettel erdemes Kyrgios winre is ramenni, meccs kozben biztos lesz jo kiszallo.

Kyrgios, Nick - Nadal, Rafael: Szett hendikeppel - Hendikep tipp