A fuves szezon utan feludules ez a par salakos torna a boritas kedveloinek (a gyengebb kepessegu jatekosoknak), Umagban is osszegyult egy rakas specialista.

Lorenzi a regi motorosokat kepviseli, de a 38 fele kozelitve mar nem nagyon jonnek az eredmenyek. Bar boven a harmadik ikszen tul elte fenykorat, jelenleg eros zuhanasban van, es nem ugy nez ki hogy vissza tudna jutni a top 100-ba. Hat ev utan eloszor fordulhat elo hogy nem nyer tornat, sot, dontobe is csak egyszer tudott iden kerulni, pedig most mar fokepp challengereken jatszik. Olasz foldon is zsinorban kapta a pofonokat, Forti, Zeppieri, vagy eppen Fanselow is 3-4 -es oddszon gyepalta el. Korabbi umagi dontoskent erkezett ide, de Torebko (lol) rogton haza is kuldte volna, mar szervalt a meccsert, de a jo oreg Paolo idoben visszatancolt - viszont az a tobb mint harom ora amit tegnap a palyan toltott, aligha segiti ma.

Djere mar az uj hullam kepviseloje, salakon kivul fajdalmasan elveszett, de ott nem lehet leirni. Sokat fejlodott iden, elkapta Thiemet es Del Potrot is, 500-as tornat nyert es a top 30 kornyekere tornazta fel magat (irrealis egyebkent). Korabban jellemzo volt ra hogy hullamvasut meccseket jatszott, dupla brek hatranyban sem volt dobva a merkozes, de dupla brek elonyben sem volt biztos a gyozelem. Ma mar sokkal erettebb teniszezo Gyore Laci, ezt legutobbi salakos tornajan is megmutatta, az RG-n Popyrint es Ramost egyarant szettveszteseg nelkul oldotta meg, Nishikorit pedig ot jatszmara (8-6) kenyszeritette.

Egy eve ez meg egy egyertelmu over lett volna, de olyan sokat valtozott ellentetes iranyba a ket jatekos, hogy ma mar elkepzelhetetlen hogy az olasz menjen tovabb.

Djere, Laslo - Lorenzi, Paolo: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp