A Bajnokok Ligája selejtezőkörének 2. fordulójának többi mérkőzését a tegnapi, keddi nap után, ma, szerdán rendezik meg. A montenegrói Sutjeska hazai pályán fogadja a szlovák bajnok Slovan Bratislava csapatát. Első meccsen meglepetésre a szlovák bajnok hazai pályán csak 1-1-es döntetlent ért el a montenegrói csapat ellen, így a vártnál nehezebb helyzetből várhatják a mai mérkőzést.

Előző mérkőzésen végig uralta a meccset a hazai, szlovák csapat, azonban a vezetést csak a 82. percben tudták megszerezni. Erre rá is fáztak, mivel a 95. percben egyenlíteni tudott a Sutjeska, amivel a döntetlenen kívül szereztek egy igen csak értékes idegenbeli gólt is. 26 kapuralövésük volt a szlovákoknak azon a meccsen, és hát őszintén meglepődtem azon a döntetlenen. Mármint ahhoz képest, amit meccs előtt vártam. Mivel ennyi kihagyott helyzettel nem lehet futballozni, és a sors most is büntetett, egy utolsó percben bekapott góllal.

Na de lássuk a mai meccset. Mi várható a mai mérkőzésen? A Slovantól nagyjából hasonlóra számítok, mint az első meccsen. Birtokolják a labdát, mennek előre, támadnak. (Remélhetőleg nagyobb sikerrel, mint az első meccsen tették azt.) A montenegrói csapat pedig védekezik, és kontrából próbálnak gólt szerezni. Ez azonban egészen addig lesz csak nyerő taktika, amíg nem kapnak egy gólt. Utána viszont ki kell nyílniuk, és menniük kell előre, amiből pedig valószínüleg újabb gólokat fognak kapni.

Rövidre zárva a történetet: Ez a Slovan sokkal jobb csapat szerintem, mint a Sutjeska, és nem tudom elképzelni, hogy még egyszer ennyi helyzetet elbénáskodjon a szlovák csapat, és mivel ha lőnek egyet, utána mennie kell előre a hazaiaknak is, így egy sokkal nyíltabb meccset várok, mint az első meccsen volt. Tippem, hogy 2.5-nél több gól lesz a meccsen.

Sutjeska FK - Slovan Bratislava: Gólok száma - Felett/alatt tipp