A hamburgi torna meglehetosen erdekes, a fuves es a kemeny palyas szezon koze a bohocoknak beillesztve mint egy 500-as salakos verseny, nem veletlenul furjak. Az esemeny arca Zverev mellett lehetne a ketszeres bajnok Leo Mayer (aki soha mas tornat nem nyert), es a szinten hamburgi meno, Delbonis is.

Federico 2013-ban a nemet kikotovarosban tette le eloszor nevjegyet, akkor jutott eloszor dontobe (igy eloszor a top 100-ba) Robredot, Verdascot es meg Federert is verve. Ket eve szinten remekelt, Khachanov es Ferrer sem tudta megallitani, a kesobbi gyoztestol kapott ki az elodontoben. Jol megy neki itt, es jol megy neki amugy is mostanaban, Genfben a negy kozott esett ki Zverev ellen, Perugiaban challengert nyert, onnan pedig ment tovabb Bastadba, ahol a tornagyoztes Jarry az elodontoben vetett veget a menetelesenek, illetve parosban is dontozott.

Cecchinato ellenben jo ha meccset tud nyerni az utobbi idoben, szepen lassan csuszik vissza a ranglistan, es valik kodde az illuzio, hogy o topjatekos. Durvan egy ev alatt epitette fel ezt az irrealis kepet magarol, az RG meneteles Djoko legyozesevel, es osszes (3) tornagyozelme az elmult bo 12 honapban tortent. Mar nem mennek helyre az egykezes fonakok, nincs meg az onbizalom, nincs meg a kedv, legalabbis kivulrol ugy latszik. A 37 eves Mahut 0-2 -rol forditott ellene leggyengebb, fizikailag legmegterhelobb boritasan Parizsban, Umagban cimvedokent Bedene oktatta, nincs jo passzban.

A formajuk alapjan ez sima Delbonis kene hogy legyen, de a H2H erre meg inkabb raerosit: aligha egy olyan ellenfelre van most az olasznak szuksege, aki ellen 0-3 -ra all.

Cecchinato, Marco - Delbonis, Federico: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp