Az előjelek alapján gól gazdag találkozóra számíthatnak azok a szurkolók, akik esti szórakozásnak a FC Würzburger Kickers - SG Sonnenhof Großaspach német 3. ligás mérkőzést választják. A tízezer néző befogadására alkalmas Flyeralarm Arena-ban minden a hazai csapat mellett szól, s mint ilyen érdemes a támadó szekciójuk további termékenységére fogadnunk.

A nyitófordulóban a hazaiak a Bayern München második csapatát fogadták, majd ellátogattak az Unterhaching alakulatához. Ezeken a találkozókon egy győzelmet és egy vereséget sikerült begyűjteniük, de mind a két találkozó átlagon felüli góltermést hozott. Ebben, pozitív értelemben az FC Würzburger Kickers támadó alakzata is kivette a részét és a mai találkozón is valami hasonlóra számíthatunk. A hazai 3:1 és az idegenbeli 5:4 arra engedi következtetni a kívülállót, hogy a Michael Schiele edzette csapat már az első pillanattól megpróbálja nyomás alatt tartani az aktuális ellenfelét és ez előbb-utóbb gólokban is jelentkezik. Két találkozó után még korai lenne véleményezni a csapatot, de az tisztán látszik, hogy a Dominik Widemann-Luca Pfeiffer balszárnyban van potenciál és gólérzékenység. Az hogy az Unterhaching elleni többszörösen megnyertnek tűnő találkozó elvesztése milyen nyomokat hagyott a fejekben, azt nem tudhatjuk. De az élet és a sorsolás a Großaspach csapatában felkínálta számukra a javítás lehetőségét.

A vendég SG Sonnenhof Großaspach nagyon beragadt a rajtnál, így az utolsó helyen várják a találkozót. A két vereség ténye sem túl szívderítő Oliver Zapel menedzser számára, de igazából azok mértéke az, ami igazán aggaszthatja a csapatot és szurkolóit. Egy duisburgi 4:1-el és egy hazai 1:3-mal a 'Lautern ellen most ismét vendégeskedni egy jobb csapatnál nem sok jóval kecsegteti a gárdát. Tetézi a bajt, hogy a védelem tengelyéből a kiállítás sorsára jutott Kai Gehring, valamint a támadósorból a horvát Dominik Martinovic. Ezek a tények is arra utalnak, hogy a teljesítmény elmaradása mellett fejben is komoly gondok vannak a vendégeknél.

Lehet kicsit kockázatos a tippem a találkozóval kapcsolatban, de ilyen lehetőséget halálos vétek lenne kihagyni az előjelek tükrében.

FC Würzburger Kickers - SG Sonnenhof Großaspach: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp