Hazai győzelemre tippelek, ám a biztonság kedvéért kizárom a döntetlent. Azaz DNB 1 a tipp, mert az a helyzet, hogy nem csak házigazda együttes kezdte jól a román élvonalbeli bajnokságot, hanem a vendég medgyesi csapat is. Egyelőre az van, hogy az FC Botosani 7 ponttal rendelkezik, miközben pedig a Gaz Metan Medias 5 ponttal rendelkezik. Az is van, hogy három forduló után még mindkét alakulat veretlen, de a hazaiak úgy 3. helyezettek, hogy kétszer győztek és egyszer döntetlent játszottak, míg pedig a vendégek csak egyszer nyertek és kétszer döntetleneztek (6. hely). Gólarány tekintetében is egy picit jobban áll a hazai csapat, 8-3 versus 5-3, de sem ez és sem pedig az előzőek tényleg nem jelentenek abszolút semmit sem, hiszen még alig kezdődött el a bajnoki szezon és még nagyon-nagyon sok idő van hátra jövő májusig.

Szerintem amolyan közel egyenlő erők küzdelméről van szó az FC Botosani - Gaz Metan Medias mérkőzés esetében, ezért jobbára csak a megérzésre hagyatkozhatom. És bizony nekem most éppen az a véleményem, hogy nyerni fog az FC Botosani, leginkább a hazai pálya előnye és a saját szurkolók előtti játszás lehetősége miatt. Tudom, hogy ez nem igazán jelentős érv, nem számít annak, ám az a helyzet, hogy én most eképpen vélekedek.

Az is igaz, hogy eléggé nagy a lehetősége annak, hogy ikszelni fog ez a két egymás ellen játszó csapat, de mivel én nem igazán szeretek fogadni a döntetlenekre, azt teszem, hogy olyasmire tippelek, amivel döntetlen esetén visszakapom a tétet. Ezért lesz a választásom a DNB, vagyis "döntetlen esetén a tét visszajár" nevezetű dolog.

Így a bajnokság kezdetén még tényleg és egyelőre csak a sötétségben való tapogatózás van. Annyit azért már lehet tudni a fogadkozásokból, hogy az FC Botosani stábja és játékosai mernek nagyot gondolni és megcélozzák az egyik dobogós helyezést, míg pedig a Gaz Metan Medias várhatóan amolyan stabil középcsapat lesz.

Tipp: DNB 1.

FC Botoşani - Gaz Metan Mediaş: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp