Hoppá, Nick Kyrgios egy ATP torna döntőjében. Magyar idő szerint 23:00 órakor rendezik meg a washingtoni ATP torna döntőjét, ahol az orosz Daniil Medvedev fog összecsapni az ausztrál Nick Kyrgiossal.

Medvedev mind a négy ellenfelét 2 szettben tudta verni az eddigi meccsei során. Fratangelot, Tiafoet, Cilicet és Gojowczykot is simán verte.Tőle a mai nap folyamán egy stabil adogatójátékra számítok, és arra, hogy mint ahogy eddig is, kevés hibával fog játszani.

Nick Kyrgios. Nos, aki néz teniszt, az tudja, hogy manapság nem éppen a remek játékától és a brilliáns bravúrjaitól zengett a sajtó. Balhét, balhéra halmozott. Nem tudom, hogy most mivan vele, de szuper motiváltan játszik, és megérdemelten van a döntőben, mert amikor nem jöttek az óriási ütései, akkor is, ugyan volt amikor idegeskedett, de összekapta magát és behúzta a meccset.

Lássuk mi várható a meccsen. Elég gyors a pálya, így én egy tie-breakre minimum számítok. Mindketten bitang szervát ütnek, így nagyon nehéz lesz breakelni a másikat. A másik tényező amivel számolni kell, hogy ez egy döntő, és azért fejben vannak még gondok mind a két játékosnál (sőt..) Szóval a tét rányomhatja erre a meccsre a bélyegét mindkét játékosnál. Amit itt eltudok képzelni, hogy a győzelem kapujában mindkét játékos megremeghet fejben, és ezzel felhozza a másikat. Maratoni csatára számítok a mai döntő folyamán, ahol Nick Kyrgios a döntő ellenére hozza a bolondos formáját, Medvedev pedig a stabil játékát. Az, hogy ki nyeri a mai meccset, azt nem tippelném meg, azonban az, hogy nem lesz egy sima meccs, az biztos. A tippem, hogy lesz legalább 24 game a meccsen.

Kyrgios, Nick - Medvedev, Daniil: Játékok száma - Felett/alatt tipp