A holnapi nap folyamán rendezik a Bajnokok Ligájának 3. fordulójának a visszavágó mérkőzéseit. A Ferencváros óriási lehetőség előtt áll. Ha sikerül hazai pályán megvernie a Dinamo Zágráb együttesét, akkor már csak 1 meccs fogja elválasztani őket attól, hogy több mint 10 év után újra BL főtáblára jussanak.

Nézzük mi volt az első mérkőzésen. Nagyon erősen kezdett a Dinamo, uralták a meccset, és még az első félidőben meg is tudták szerezni a vezetést a horvátok. Az első félidőt én egyértelműen a Dinamónak adnám, azonban a második félidőben már abszolút kiegyenlített párharcot láthattunk. A Fradinál egyértelmű volt a cél az első, idegenbeli meccsükön. NE KAPJANAK KI! Ez látszott, ennek szellemében is léptek pályára, megvolt az idegenbeli gól is, így mondhatni, hogy sikeres volt az első, idegenbeli meccs.

Most a második meccsen viszont teljesen más lesz a helyzet. A Zágráb az első perctől mondhatni, hogy hátrányba lesz, mivel a 0-0-s végeredmény a Fradinak kedvezne. Azonban, sokszor annyira simán mentek át a Fradin, hogy nehezen tudom elképzelni azt, hogy a zöldek ezt lehozzák kapott gól nélkül. Ezzel szerintem Rebrov is tisztában van, így én egy nagyon stabil alapokon álló Fradit képzelek el, akik a kontrákra fognak építeni. Egészen addig, amíg ki nem kapnak egy gólt, akkor egyből változni fog a helyzet. Tehát összeségében ez az első meccsen elért 1-1 kicsit kedvezőbb a hazaiaknak, de nem annyira, hogy beálljanak teljesen védekezni. Stabil védekezés lesz a cél, de nem mindenáron védekezni akarnak majd. Ők is tudják, hogy ma itt gólt, gólokat kell majd lőniük ha tovább akarnak menni. Amit már az első meccsen is említettem, hogy Rebrov egy igazán tökös csapatot rakott össze, akik ma 101%-ot fognak nyújtani a pályán. Számomra a Zágráb gólja ma nem kérdés, a Fradit pedig belefogja hajszolni az a 20 ezer fradista a gólba. Tippem: Mind a két csapat szerez gólt.

Ferencváros - Dinamo Zagreb: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp