Nyolcaddöntőhöz érkeztek Cincinnatiben, és most Bautista-Agutnak komoly esélye van akár egy döntőre is, ugyanis az alsó ágon rajta kívül csak Goffin a kiemelt, ugye innen az ágrajz aljáról lépett vissza Nadal, akinek a helyét Kukushkin vette át lucky looserként, szóval itt lent nagy esély van a fináléra.

Fogadási szempontból én bírom a spanyolt, az alatta lévőket viszonylag jó százalékkal bedarálja, hozza a papírt, a jobbaktól meg kikap. Nincs rossz szezonja, év elején Dohában tornát nyert, elődöntőzött Wimbledonban, és a Rogers Cupon is a legjobb 8-ig ment, mint úgy nagyjából a legtöbb versenyen, ahol elindul. Ha ma veri Kecmanovicot akkor életében először TOP 10-es játékos lenne, szóval van motiváció. Nagyon stabil alapvonal játékos, nem nagyon lehet lelőni a pályáról, mindkét oldalról stabil, 50 fölötti játékosokat egy ilyen átlag tenisszel simán ver. Ciciccatiben nagyon jól sáfárkodik a brék lehetőségekkel, mindkét meccsén 75%-ban használta ki az esélyeit.

A fiatal szerb Kecmanovic a kvaliból küzdötte fel magát a főtáblára, ahol utána verte a kanadaiak kedvencét Auger-Aliassimet, és a mostanában gödörben lévő Zverevet is, így ő már karriercsúcsot döntött, jövő héttől top 50-es játékos lesz. Szép sikerek, nem lehet vitatni, viszont nagyon sokat segítettek az ellenfelek, FAA 10, míg Zverev 20(!!) kettős hibát ütött, amit még a női mezőnyben is megirigyelnének, szvsz olyan ingyen pontokat kapott, amit már Bautistától nem fog megkapni.

Kecmanovicnak már sok lesz Bautista, amíg Zverevék az ötödik ütésbe belerontottak, addig a spanyol képes 15+ ütéses labdameneteket hozni hiba nélkül, és a neveket nézve simán gyalogolhat be a döntőbe, hisz fent van Djoko, Federer, Medvedev és Khachanov is. Sima két szettes spanyol sikert várok.

Kecmanovic, Miomir - Bautista-Agut, Roberto: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp