Nagy lehetoseg elott all a litvan es a magyar csapat is, az EL csoportkore a tet.

A Fradinak jo eselye volt a BL hasonlo fazisara is, de a Dinamo Zagreb elleni masodik felidot nagyon elrontottak. Az idegenbeli dontetlen utan talan mar a zold-feherek is elhittek hogy meglesz, az igazsagtalan eredmeny (0-4) mellett az is fajhat, hogy oly kozel s megis oly tavol volt a nagy alom. A lelektani foleny igy nem "nalunk" lesz, raadasul az eselyesseg terhe mellett ott van a hosszu evek ota novekvo nyomas, hogy be kell jutni valamelyik liga fotablajara. A mentalis felkeszites eddig remekul sikerult, Rebrov csapata tobbszor is hatranybol allt fel, illetve nehez idoszakokat veszelt at koncentralt jatekkal. Ebbol es a vereseg ellenere a szakado esoben is unneplo szurkolok szeretetebol kell taplalkozni, nem az igazsagtalan kritikakkal/kozvelemennyel foglalkozni.

Egy biztos, a Suduvat nem szabad lebecsulni. A tavalyi BL-kvaliban kiejtettek az APOEL-t, majd az EL-ben ikszen tartotta a Celticet otthon. Iden meg jobban teljesitenek, a Crvena Zvezda ellen osszesitesben egy gollal maradtak alul, a Tre Penne csapatanak oda-vissza 5 golt vagtak, es a Maccabi Tel-Aviv gardajat is oda-vissza vertek - bar az izraeliek helyzetkihasznalasa a botranyosnal is rosszabb volt. Az eredmenyeik alapjan otthon nagyon masszivak (es veretlenek), igy az elso meccsre szabott szorzok szerintem tulzoak.

Nyilvan a Fradi az eselyes, de a korulmenyek tudataban sziporkazo jatekra aligha szamithatunk, igy ebbe a hendibe bele kell hogy ferjenek a litvanok. Ugy gondolom a Suduva otthon egy szamara kedvezo eredmenyt er el, aztan a ferencvarosiak ha nehezen is, de a Groupamaban megoldjak.

Sūduva Marijampolė - Ferencváros: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp