A pillanatnyi formák és az OTP Bank Liga eddig lejátszott három fordulójának eredményei alapján nem hittem volna, hogy ilyen parádés odds-szal lepnek meg bennünket a fogadóirodák a Kisvárda-Újpest találkozó kapcsán. Valószínűleg a tavalyi eredmények ihlették az oddsmestereket a piac nyitásakor, de szent meggyőződésem, hogy most akkor nyerhetünk, ha szembe megyünk velük és a hazai csapat pontszerzése mellett tesszük le a voksunkat.

Kisvárdán eddig a nyári átigazolási időszak legnagyobb eredményének azt tartják, hogy a másodéves újonc csapat gerincét sikerült megtartani. ( Mint tudjuk a játékospiac augusztus 31-ig nyitott. ) Hogy ez mennyire fontos volt azt mi sem bizonyítja jobban, mint az eddigi eredményeik. A Paks elleni hazai győzelem (1:0) igazából szurkolói elvárás volt a csapattal szemben. Ezután belenézett a gárda Debrecenben egy méretes zakóba (1:4) úgy, hogy a mérkőzés bizonyos szakaszaiban az ellenfele fölé nőtt, de a helyzetkihasználással és a szerencsével hadilábon álltak a szabolcsiak. Majd következett a Kispest elleni idegenbeli bravúrgyőzelem (3:1), mely komoly lökést adhat Lucaséknak az Újpest elleni meccsükhöz is. A teljesítményével hamar közönségkedvenccé váló Gheorghe Grozav ("Gicu") szenzációs formában van, de én nem mennék el szó nélkül a 18 éves kora ellenére érett játékot nyújtó Kovácsréti Márk mellett sem. Jah kérem! Akinek egy bizonyos Ebedli Zoltán a nagypapája, attól ez a teljesítmény akár el is várható. Ez a támadószekció kiegészülve Hugo Seco-val szétzilálhatja az ezer sebből vérző vendégeket.

Nebojsa Vignjevic mester gondjai a rossz rajt mellet a héten tovább nőttek. Már-már úgy tűnt, hogy a liláknak sikerül kilábalniuk a PAFC elleni nyitófordulóbeli K.O.-ból, hisz a miskolci kirándulásukat sikerrel vették, de hazai pályán megint besültek egy Paks elleni 1:1-el. Az eredményeken túlmenően komoly gondjuk, hogy nem találják az igazi góllövőjüket. Obinna Nwobodo nem tudja egyedül a hátán vinni a csapatot, a Kisvárda elől elhappolt Koszta Márkban pedig úgy tűnik nem bízik Vignjevic mester. A védelemből elvesztették sérülés miatt Litauszki Róbertet, ez pedig több mint nagy esély lehet a hazaiak számára.

Az előző szezon három veresége után komoly lehetősége van a Kisvárdának, hogy az Újpest ellen is megszerezze első pontját, pontjait.

Kisvarda - Újpest FC: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp