Nem kis betli történt a szombati holland meccseken, de nincs megállás. A hónap utolsó hetébe lépve visszatérek a tengerentúlra, egy zsíros szorzóval kecsegtető tippért. Bár három hajnali mérközés közül a legjobban a Los Angeles városi derby kecsegtet gólokkal, de az over 3,5 oddsa a béka segge alatt van (1.68). A másik kiszemelt meccsem a FC Dallas - Houston Dynamo, ahol ellenben már egy szemre is tetszetős, zsíros szorzót kínálnak a bukik.

Kimenetet tekintve inkább hazai győzelmet várnék, nemcsak azért mert idegenben a Houston a liga egyik leggyengébb csapata, hanem mert a Dallas azonos ponttal rájátszást érő helyen áll. A csapatra jellemző a küzdelem, több okból is. Egyik oldalról küzd, mert nincs egy kiemelkedő gólvágója Gonzalez mesternek (Badji és Ferreira is hat gólos, őket követi a balbekk Hollingshead öt találattal) és a csapat nem képes kiegyensúlyozott teljesítményre. Bár utolsó hét hazai meccsükön veretlenek maradtak, de utolsó öt meccsükön csak egyszer nyertek. A múlt héten 0-3 után álltak fel és raboltak pontot Montreálból, ez mindenképp lendületet ad nekik.

Pár szó a tavalyi US Open Cup győztesről is. Manotasék is szinte hasonló körülmények után, pozitív élmények után érkeznek. Ők "csak" 0-2 után álltak föl, és szereztek pontot a Colorado ellen egy hete. Ezzel egy négy meccses vereség sorozat végére tettek szó szerint pontot. Ebből merítennek erőt, és ha nyernek akkor három pontra kerülnek a playoff helyektől - van tehát motiváció elég.

Minkét csapatnak csak a három pont segít az előrelépéshez, így a védekezés helyett a támadás kerülehet előtérbe, és ezzel együtt a gólok is!

FC Dallas - Houston Dynamo: Gólok száma - Felett/alatt tipp