A Barcelona és a Betis csapatai nem szoktak eseménytelen, unalmas, meccseket játszani, ha találkoznak. Külön emeli az esemény fényét, hogy esti, fő műsoridős, villanyfényes találkozó lesz, a Barca első otthoni bajnokija. Alighanem csípkednie kell magát a katalán csapatnak, mert a Bilbao elleni első találkozón nem igazán volt éle a támadásoknak. Mentek előre becsülettel, de még a remi sem jött össze. Voltak helyzetek, de kimaradtak, egyelőre Grizi sem volt vezér, de most minden más lesz, hisz visszatér Messi. Suarez viszont lesérült, őt Rafinha pótolhatja, benne volt és van kraft, energia, nagyon maradni akar a Barcánál. Dembélé megint sérült, nem hír.

Nem is ez a tipp nehezebb része, mert otthon azért joggal várhatunk gólt a Barcától. Messi mostanában két lőtt gól alatt nem végez a Betis elleni meccseken, van egy stabil középpálya, akár Pique is bólinthat egyet, meg eleve egy zakó után azért illene otthon megszerezni a 3 pontot.

Viszont a Betis sem egy beszari csapat, ráadásul, ha lehet hinni az előzeteseknek, akkor rubi egy elég offenzív csapatot küld pályára, amelyben helyet kap Joaquin, Guardado és Fekir egyszerre, elöl Morónnal, egy 4-2-3-1-es rendszerben, hát ebből kizárt, hogy ne süljön ki valami élvezetes. Három kreatív, csupaszív focista, ráadásul még Canales is ott van, akiben azért van lendület, előrejátékban Joaquinban is van még kraft, szóval én simán várok gólt/gólokat a Betistől, és főleg az első félidőben, amíg ezek a vén rókák, Joaquim és Guardado azért bírják erővel. De van olyan esély is, hogy a Barca hozza a papírformát, és mondjuk vezet 3-0-ra, 4-0-ra a 70. perc környékén, akkor jöhet egy kis könnyelműsködés, és akkor a Betis a szépítőt összehozhatja. Az előző idényben sem vicceltek a zöld-fehérek a Camp Nouban, hisz 4 gólt vágtak. A Bilbao ellen is látszott, hogy azért még nem teljesen éles a Barca, de otthon Messivel azért egy gólra minimum jó, ám én a Betistől is azt várom, hogy 1-2 gólt minimum összehoz.

FC Barcelona - Real Betis: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp