Következik a 3. forduló az idei Premier League kiírásban. Eddigi tapasztalatok szerint vannak pozitív és negatív csalódások. Pozitívumként az összes újonc csapat megemlíthető, Norwich bátran játszik és sok helyzetet dolgozik ki, legutóbb Chelsea csapatának 2-szer be is köszönt. De az Aston Villa, Sheffield United se egyszerű dió. Negatívum Watford és Newcastle United pocsék szereplése, de még korai temetni őket, gyorsan össze kell szedniük magukat. Továbbá a Chelsea se győzött meg ezidáig. Mai nap rendeznek egy Tottenham - Nwecastle mérkőzést, ahol első ránézésre a hazai csapat győzelme borítékolható.

Tottenham eddig viszonylag jól teljesít, igaz az Aston Villa ellen döcögött a szekér, de eredményre tekintve sima mérkőzésnek tűnik, de nem volt az. Majd a regnáló bajnok ellen sikerült 1 pontot lopni, ami nem rossz. A csapat magja egyben maradt tavalyhoz képes, néhány poszton történt változtatás. A csapatnak sikerült Ndombélé leigazolás, aki 2 meccs után jól helyt áll az angol bajnokságba, de ezen a mérkőzésen nem lesz bevethető sérülés miatt. Pochettino mesternek új alternatívát kell néznie. Ndombélé mellett sikerült az ifjú angol tehetséget Sessegnont leigazolni, aki sajnos még nem bevethető új csapatába. De még Lo Celso kölcsönvétele is jól sülhet el. Távozok között jobb szélső védő Tripper elengedése fájhat. Felállást nézve a szokásos recepthez nyúlhat a mester, kapuba Lloris, előtte Alderweireld- Sachez középső fal. Széeln Rose és Wlker-Peters veszélyeztethet. Ndombélé pótlását kell megtalálni. A támadások építésére is vannak variációk és mélyítés, hiszen Eriksen, Lamela, Lucas, Son. Alli játéka kérdéses, nem biztos, sérülés miatt eddig nem játszott. Elől Kane pozicionálhat és csaphat le minden lehetőségre.

Newcastle esetében is voltak hiányposzt betöltésére érkező játékosok pl.: Joelinton, Saint-Maximin vagy Caroll. Távozok listáján Pérez érzékeny veszteség. De Diamé elengedése is. A csapat szereti a 3 védős felállást - Dummett, Lascelles, Schar. Egyik új szerzemény Saint-Maximin sérülés miatt nem játszik, de mellette is még rengeteg hiányzót kell elviselnie a csapatnak. A védelem összeállítása is hagy kívánnivalót. Almirion, Joelinton támadhatja az ellenfél védőit.

A két csapat között nagy a különbség, játékerőt nézve. De egyénileg is nagy a szakadék, plusz a vendég csapat rengeteg hiányzóval rendelkezik. Ezen a mérkőzésen a Spurs csapatának több góllal kell nyernie és támadásban az egyéni képességekre kell fektetni a hangsúlyt, vagy Kane elő betekerni és ő majd megoldja.

Tottenham - Newcastle United: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp