Sorsfordító meccs lehet a Suduva elleni

A Ferencváros kezdeti bravúrjai után úgy fest, máris egy mély gödörben találta magát. Csúnya zakó a jó erőkből álló Zagreb ellen a hazai visszavágón, pocsék odavágó (0-0) Litvániában.... majd a hazai pontvadászatban is jött egy csúfos zakó, a Puskás Akadémia 4-1-gyel küldte haza a zöld-fehéreket (akik amúgy erősen tartalékosan álltak fel).

Noha ezek a botlások már a legtöbb szurkolónál kiverték a biztosítékot, egy hazai győzelemmel, és az azzal járó EL-főtáblára kerüléssel alighanem újra mindenkit boldoggá tudnának tenni ferencvárosi labdarúgók. Ezt bizony ők is tudják, na meg azt is, hogy anyagilag (is) mennyivel jobban járnának a nemzetközi kupaszerepléssel.

Az ellenfél évek óta próbálkozik a csoportkörbe jutással, és rendre a közelébe is ér, ám az még sosem sikerült nekik. Stabil védekezésből induló focijuk gondot okozhat a Fradinak, így ameddig Lovrencsicsék nem találják meg a rést a pajzson, szenvedős meccs lehet... Na meg persze vigyázni kell, ha gólt talál a Suduva, arra bizony kettővel kell válaszolni az idegenben lőtt gól miatt... Egy szó , mint száz , nem lesz egyszerű feladat, de kötelező megoldani. A keretek közötti különbség , és igazából minden más a Fradi mellett szól. Már az első meccsen is nyomasztó volt a magyar fölény a pályán, ám ez rendkívül meddő volt.

A visszavágóra mindenképp gyorsítani kell a játékon, és még jobban a kapujához kell szögezni a litván csapatot. Ha meg lesz az első gól, és nem bekkelhet tovább 10 emberrel a Suduva, onnantól akár sima is lehet a vége...

Az Üllői úti katlanban szerintem nem lesz menekvés tovább ennek a bunkerfocit játszó litván csapatnak, a Fradi szerintem többször is megzörgeti a hálót és újra kiléphet a várva várt nemzetközi színtérre!

Ferencváros győzelem, 1.33

Ferencváros - Sūduva Marijampolė: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp