A tabella sereghajtó Betis játszik a jelenleg utolsó előtti Leganés csapatával. Betis 2 mérkőzés 0 pont, de a Valladoid ellen már a 8. perctől emberhátrányba játszottak, a csapat jól tartotta magát, de a pontszerzés elmaradt. Majd a Barcelona ellen, még vezettek, de a katalán csapat felülkerekedett és egy gólgazdag találkozón győzni tudott. Ezzel szemben a Leganés kettő 1-0-ás vereséggel áll 0 ponttal. De, ami a szurkolók szemében igazán szívszorító, hogy a csapat 0 gól szerzett. Támadásban gyenge a csapat, semmi elképzelés, kreativitás.

Betis egy erős középcsapat és szerintem a szezon végén se lesznek gondjaik a kieséssel. A két vereség ezzel az előjelekkel betudható, de most már javítani kell és ez a mérkőzés pont jó alkalom. Történt változás a csapat szerkezetében, jöttek frissítések, erősítések. Sikerült a csapatnak elhozni Fekirt a Lyontól, aki nagy erőssége lehet zöld-fehéreknek. De a védelembe is szereztek új embereket, pl.: Emersont a Barcelonától vagy Pedrazat a Villarrealtól kölcsönbe. Még csatár poszton is történt változás megszerezték Iglesias játékjogát, de ő sérülés miatt kérdéses. Távozók között érzékeny veszteség a középpályás Lo Celso kölcsönadása. Továbbá megvált kapusától Pau Lópeztől is, aki Rómába folytatja. A csapat 4-2-3-1-es formációt játszhat, ahol a támadótrió kreativitását sok múlik, akár Fekir játékmozgatása.

Leganés már bajba lehet a szezon vége felé, hiszen nem egy erős alakulatról van szó. Eddig nem mutattak semmit, inkább romboltak. Sok sárgát gyűjtenek és a szabálytalanságok terén se fogják vissza magukat. Plusz az új szerzemények ebben is segíthetik a csapatot, tehát keménységben nem szenvednek hiányt. A szerkezete a csapatnak hasonló lehet vagy 3 középhátvéddel állnak fel és előrébb nyomják a két szélsőt, vagy egy 5 védő rendszert állítanak ki. Védelemben eddig helyt állnak, de a támadás az siralmas. Egyszerűen gyenge.

A Betis jobb csapat és pontszűkében állnak, ezért itt menni kell és a hazai publikumot kárpótolni. Ilyen kötelező meccsek kellenek a végelszámolásba. Egyénileg jobb a zöld-fehér csapat, jó igazolássokkal és itt meglesz a 3 pont. Keménységben nem szenvedünk hiányt, mert a Betis is tudja ezt a játékot és ők se puhányok.

Real Betis - Leganés: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp