Ugy tunik Medvedev igazat beszel, es a kozonseg pfujolasat konvertalja pozitiv energiava ami a gyozelmekhez segiti. Mas magyarazat nem igazan van ra, lathatoan elkeszult az erejevel, a Koepfer elleni meccset is fajdalomcsillapitokkal jatszotta vegig. Pedig ha a nemet nem rontja el a masodik szettet, talan fel is adta volna Meddy. Ehelyett, ha gyengen teniszezve is, de megint tovabbtancolt, szo szerint. Nemreg valt topjatekossa, meg nem gondolt bele, hogy milyen fontos szerepe van a menetrend kialakitasanak, ez ut most vissza (es a harom egymast koveto het amit New York elott vegigtolt). Elobb vagy utobb vegkepp elfogy az energia, pedig vicces lenne ha a kozonseg a vegso gyozelemig uldozne, o meg trollkodhatna tovabb veluk minden meccsen.

Wawrinka egy olyan jatekos akit GS-n nem lehet leirni, ha az elso par fordulon tuljut, akkor kemeny dio lehet. Medvedevvel ellentetben rutinosnak szamit a major tornak ezen szakaszaban, ugye nyert mar itt tornat is. Nem sziporkazik, de sokat erhet a rutin meg a szerencse. Djokovic ellen volt egy keves az utobbibol (meg nekem is, hogy 2 Stan szettre tettem), Novak valla eddig birta. A svajci eroteljes tenisze, hosszu, vonalkozeli utesei halalosak egy fizikai problemakkal kuszkodo jatekos szamara, a szerb sem tudta tartani. Az orosz is igy lesz kivereztetve, de nem az a felados tipus, az eddigiek alapjan inkabb belegyalogol egy 0-6-ba (ezert itt jobbnak erzem a keteselyt, mint a Wawa hendit).

Azzal egyetertek hogy idealis esetben egy US Open elodontoben jelen pillanatban nagyjabol 50/50 meccs lenne ez, de Daniil reszerol ez minden csak nem idealis. Szerintem nagy ertek van Wawrinkaban (ahogy Koepferben is volt), ezt csak Stan ronthatja el.

Wawrinka, Stanislas - Medvedev, Daniil: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp