Az FA Kupa kezdeti idoszakaban meg az amator csapatok kuzdenek azert, hogy a telen becsatlakozo Premier League csapatok egyikevel talalkozzanak.

A ket csapat kozott osztalykulonbseg van a hazaiak javara, de a valogatott merkozesek alatti szunet helyett az ujabb “angol hettel” tovabb folytatodik a tobbfrontos terheles, aminek egyik csapat se orul, ugyanis mind a Biggleswade, mind a St. Neots veszelyzonas pontvadaszataban. E megismetelt merkozes tehat a legrosszabb forgatokonyv volt a felek szamara.

A 4 golos remit hozo elso meccsen az akkor hazai St. Neots szerzett vezetest, majd egy masodik felidos rovidzarlatot kovetoen az utolso percben harcoltak ki az ujrajatszast. A Biggleswade 5 perc alatt forditani tudott, s hazai palyan bizonyara at tudjak majd menteni e rovid kivalo periodust, a ligaban -7-es golkulonbseg pedig ertheto mivel az egy ligaval lejjebb jatszo, kiesohelyen levo garda is mattolni tudta oket ketszer is...

Mindket csapatra jellemzo, hogy sok golos meccseket jatszik, ezeknek altalaban elszenvedoi, a hazaiak 13, a latogatok tiz golt kapott mar hat, illetve negy meccsen. Emellett az egy lott gol/meccs atlagot hozni tudjak.

Az osztalykulonbsegnek a nagy szamok torvenye alapjan ervenyesulnie kell, raadasul a magasabban jegyzett garda lesz otthon, akik mar Sambou es Lucien reven mar ket golszerzot is adtak az elso felvonas alkalmaval. A sikerhez most is legalabb ennyit kell loni, de harommal biztos a gyozelem, mert a St. Neots se veletlenul lott kettot a hetvegen.

Sok golt varok 3-1 elosztasban.

Gólok száma - Felett/alatt