Úgy terveztem még korábban, hogy ennél a spanyol élvonalbeli bajnoki mérkőzésnél "bepróbálom" a vendégcsapat győzelmére való fogadást, ám a Turia-parti együttes vezetői olyat "léptek", hogy a Valencia sikere helyett már úgy vélem, hogy a "mindkét csapat szerez gólt" opció mellett kell döntenem. Ugyanis néhány nappal ezelőtt az történt, meglepetésemre és gyanítom, hogy még nagyon-nagyon sokan mások meglepetésére is, hogy a Valencia CF focicsapat vezetői kirúgták Marcelino edzőt. Hát, erre csak azt bírom mondani így nem elsőre, hanem sokadjára, hogy azok a vezetők valószínűleg megbolondultak. Na, mindegy, ideje lapozni.

A hazaiaknál az argentin Lionel Messi, a francia Ousmane Dembele, a szintén francia Samuel Umtiti, a brazil Neto kapus és Junior Firpo nem fognak játszani, míg a vendégektől pedig Carlos Soler és az olasz Cristiano Piccini hagyják majd ki ezt a találkozót. A katalánoknál még az uruguayi csatár Luis Suarez sincsen még teljesen rendben, de ő várhatóan játszani fog majd. Legalábbis erre gondolok. Annál a Junior Firpo néven ismert focistánál pedig egyelőre még "ott tartok", hogy ő valószínűleg az egyik Bud Spencer-Terence Hill-filmből ismert Johnny Firpo közeli rokona lehet. Talán a fia vagy valami hasonló.

Bosszús vagyok nagyon, mert hiszen nagyon vártam már ezt a meccset és eredetileg tényleg a vendégek győzelmére szándékoztam tippelni, de időközben azok a senkiházi Valencia-vezetők eltérítettek a szándékomtól. Márpedig én kíváncsi vagyok, hogy a holland Jasper Cillessen kapus hogyan fog teljesíteni egykori csapata ellen, s a hazai gárda pedig mire lesz képes Lionel Messi nélkül.

Na, mindegy, ezt "megszívtam" alaposan, s így tehát már csak abban reménykedhetek, hogy mindkét csapat fog szerezni néhány gólt és megéri majd meccset nézni.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt.

FC Barcelona - Valencia: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp