Lement az 1. forduló, voltak érdekes és meglepő eredmények. Ami az általam választott mérkőzést illeti, a Redskins kikapott az Eagles csapatától. De a fővárosi csapat jól kezdte a mérkőzést, vezettek 17-0-ra is, de a végén elfogytak, így maradt az előre számított Philly győzelem. A Dallas komplett csapat befolyását keltette az első mérkőzésen és a győzelem is összejött a rivális Giants csapata ellen.

Washington kellemes meglepetésként indult, de a vége már tragikus lett. De így is biztató a csapat játéka. Keenum jól menedzseli a játékot, ha az ellenfél defense nem tesz rá nyomást és gyengébb a secondary akkor a teljesítményével se lehet boldogtalan. Keenum 3 TD passzt osztott ki és az Eagles csak egyszer vitte földre. Előtte a fali is jól állta a sarat, a kemény Philly defensive line ellen. Futó poszton történt változás Guice sajnos kiesett és ismét Peterson lesz a kezdő. A jövőbeli Hall of Fame ismét bizonyíthat, hogy még maradt a tankba. Elkapó szekciót a szezon előtt leírtam, de most se várok sokat tőlük, kiugró eredményük lesz, de konzisztensen nem képes előrelépni az egység. TE poszton Reed nem bevethető, helyettese ismét Davis lesz, akitől látunk jó megmozdulásokat. Defense oldalon kicsit középszerű az alakulat, a hátsó lyukak még megvannak, nem hiába sikerült az Eaglesnek 2 50+-os TD-t szerezni. Jackson mozgását csak követni tudták. Pedig CB sorba van egy Norman és SS poszton Collins. Akik a posztjuk krémjéhez tartoznak, de az LB sor is gyengécske.

Dallas jól kezdte a szezont, demoralizáló eredményt értek el a Giants ellen. Minden téren felülmúlták a New York-i csapatot. Prescott hibátlanul játszott, 400 yard fölé ment, amire nem számítottam és 4 TD passzt is kiosztott. Jóformán nyomás nélkül játszott, sackelni se tudták, ami a kiváló támadófal munkáját dicséri. Ha továbbra is így muzsikál a fal, akkor futó poszton se lesznek gondok, hiszen Elliott egyik legjobb. Az ő etetése is kulcsfontosságú. Elkapó poszton jó a felhozatal, Cooper, vagy a kitűnően játszott Gallupp, Cobb, Witten sok fejtörést okoz jó pár csapatnak. A védelemben is megvannak a meghatározó emberek, a pass rush működik, nyomás alatt kell tartani az irányítót. LB sor Vander Esch vezetésével mindenhol ott van, kiválóan teljesít covargeban. Hátsó szekció is szépen zár, tehát összességében jó ez a dallasi csapat, és még sokra vihetik.

A fővárosi csapat ismét nehéz ellenféllel néz szembe, ahol reménykedni lehet a győzelembe, de a Cowboys van annyira jó csapat, hogy idő előtt eldöntse. Szerintem az 1 TD különbség is meglesz a két csapat között és a Dallas két riválisát is legyőzi.

Washington Redskins - Dallas Cowboys: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp