Mikor borul el Perez agya? Nem hiszem hogy Zidane sokaig huzza, Sevillaban ujabb pofont kaphat.

A Sanchez Pizjuan nemcsak Spanyolorszag, de a vilag egyik legnehezebben beveheto oroszlanbarlangja, plane ha nagycsapatot fogadnak. Hagyomanyosan felszivjak magukat a legjobbak ellen, peldanak okaert a Real az utobbi 4 bajnokin vesztesen hagyta el a sevillai gyepet. Az andaluzok raadasul nagyon egyben vannak most, vezetik a ligat. Lopetegui nagy fogas volt, tehetseges edzo akiben eg a bizonyitasi vagy. Az egyebkent sem gyenge jatekoskeretbe sikerult beszervezni tobbek kozott De Jongot, Chicaritot, Reguilont, Ocampost, Dabburt, igy a kettos terheles sem fog bekavarni, hiszem hogy a dobogo sem elerhetetlen.

Akar a Real karara. Zidane nagy faba vagta a fejszejet, velemenyem szerint teljesen feleslegesen tert vissza. A sajat szobrat dontogeti (most derul ki hogy o nem is igazan jo szakember?) ,ebbe a projektbe csak belebukni tud, mar csak azert is, mert ujjaepites helyett keptelen elszakadni a triplazo csapat magjatol, ugyanazokat a jollakott, idosebb jatekosokat erolteti. Tovabba erdekes hogy pont James es Bale a legjobb teljesitmenyt nyujto jatekosa jelenleg, akiket “hihetetlen” erzekkel mar tobbszor is leepitett es elzavart. A beigert galaktikusok kozul csak Hazard erkezett, o is tulsulyosan, rogton leserulve. Az uj eronleti edzo sem valt (meg) be, durvan 3-4 naponta van uj serules a keretben. Ennek megfeleloen a bajnoksag sem indult rozsasan, a BL-ben pedig szemernyi eselyuk sem volt a tartalekos, de az oktatofilmet igy is befuzo PSG otthonaban.

Szerdan ugyanugy egy volt madridi okozta a habfeherek vesztet, mint okozhatja ma este. Lopetegui egesz karrierjere kihathat(ott volna) az ahogy elbantak vele Perezek, ennyire meg biztos nem akart meccset megnyerni mint ezt a mait. A hetkozben a kockazetmentest a Real 0 goljara tettem, es az andaluzok vedelmenek hatekonysagat figyelembe veve ez jo otlet ide is, de a legbiztosabb hogy a Sevilla nem kap ki. Szeretem a Realt, Zidane jelenletere nagy szukseg van (meg ha nem is a hianyos edzoi huzasaira), de azt mondom, egy ordas nagy saller hosszutavon jobbat tenne veluk.

Sevilla - Real Madrid: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp