Picit féltem, hogy itt a guru nevű játékba nevezhető minimum 1.30-at nem éri e a DNB Celta szorzója, de tévedtem, hisz 1,35-ért lehet megtenni ezt az opciót. Én szívem szerint sima hazait húznék, de jobb a békesség alapon maradok a DNB-nél. Az Espanyolt idén sokat láttam, de jól játszani még egyszer sem. Gondolom az FTC elleni találkozójukat láttuk itt a legtöbben, hát valljuk be, azért nem tűnt egy spanyol élcsapatnak. Ez az Espanyol nem hordozza a korábbi évek Espanyoljainak stílusjegyeit, ez ez kurva gyenge csapat, mondjuk ki. Ezt mondjuk a tabella is alátámasztja, itt nem arról van szó, hogy nincs szerencséje, vagy pocsék a sorsolása. Az Espanyol úgy kieső, hogy a nagy hármasból még egyikkel sem találkozott. Amikor az Eibart lenyomták, akkor is pocsék focit mutattak be. Tényleg 2 kaput eltaláló lövésből lőttek két gólt, de ennyi. Gallego feneke alatt tuti forró a kispad, és nem kizárt, hogy jövő héten már más irányítja a barcelonai együttest.

A Celta sem áll túl jól, de a vigóiak azért tényleg kegyetlen erős sorsolást kaptak,megütköztek már a Sevillával, Real Madriddal, Atletico Madriddal, a még Marcelino féle Valenciával, meg a meglepően erősen kezdő Granadával is. Viszont az nem gyenge csapat, amely elhoz egy-egy pontot az RSP-ből és a Wandából!

Ha az Espanyol úgy játszik, mint idén eddig mindig (ezt jól leírtam), akkor itt nem nagyon kell a tipp miatt izgulni. Egyébként ebben a párosításban, a Celta-Espanyol, vagy Espanyol-Celta meccseken a vendég csapatok általában lógó orral kullognak haza, az utolsó 22 meccsből kettőt nyert meg a vendégségben játsszó! 22-ből 2-őt. Az Espanyol még 2007-ben nyert utoljára Vigóban, és látva azt a mostani barcelonai együttest, én azon is meglepődnék, ha egy vállalható vereséget összehoznának, és ne lenne közte minimum 2-3, vagy akár 4 gól a hazai csapat javára.

Celta Vigo - Espanyol: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp