A Fradi nincs jó formában. Ezzel szerintem nem nagyon lehet vitatkozni, bár én inkább sarkosan fogalmaznék. Leginkább azt a csúnya sz-betűs szót írnám le, de nem teszem. Szóval gyenge a magyar bajnok, mint a legyek, ahogy jön az ősz, egyre lassabbak, bambábbak. Nyáron mennek mint a meszes, néha négy-öt ütés kell, mire az ember jól odakeni a falra, ősszel meg -amikor már a hidegtől- lelassulnak, könnyebb az ember dolga.

Sikerült látni úgy 50-60 percet a ZTE elleni meccsből, meg a Várda elleniből is, hát mit mondjak. Ha ez a magyar bajnok, akkor milyen többi?! A Várdának az utolsó 25 percben kb 3 ziccere volt, volt az a fejes, amit a hosszú gyerek senkitől sem zavartatva fejelt mellé, ordító ziccer. Ha befejeli 0-1, a Várda alighanem minimum ikszre kihúzza. Csak leírom már, szopatták az FTC-t, ahol egyedül a Leo a gólveszélyes, meg igazából még Tokmac, akiben mocorog valami, de kb. ennyi. Szintelen, szagtalan gázhoz hasonlítanám az FTC-t, amely ugye 'súlytalan' is.

A Ludo -mióta az FTC-től kikapott, 18 meccsen át veretlen. Közben az FTC belenézett egy-két pofonba, Dinamo, Puskás Akadémia, de mondom, itt volt a ZTE elleni meccs meg a Várda elleni, egyik sem volt diadalmenet. a ZTE gólt is lőtt, a Kisvárda is lőhetett volna kis mákkal vagy kettőt is, helyzetei megvoltak hozzá. Lovrencsics full fáradt, Botka és Dvali kidőlt, a középpályás sor meg igazából egyre halványabb. Szerintem a bolgár csapatnak egyszer lesz egy meccse, amikor minden összejön, és tartok tőle, hogy most lesz az. Eleve orrmotoros együttes, a kapott gól náluk is a pakliban van, de hogy lőnek is vagy hármat ma, az szerintem fix. Csak azért nem mondom, hogy 4-5 gólt vágnak, mert mondjuk egy két gólos előnynél nem fogják tovább űzni, hisz hétvégén rangadó vár rájuk a bajnokságban.

Ferencváros - Ludogorets Razgrad: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp