Nem túl magas az odds amivel megtámadom az OTP Bank Liga 8. fordulójának zárómérkőzését, de sok kicsi sokra megy alapon és az utóbbi időben mutatott formákat figyelembe véve érdemes kihasználnunk ezt a lehetőséget. A Budapest Honvéd FC - Ferencváros fővárosi rangadón számomra a hazaiak gólszerzése a tuti tipp.

Önmagához és a klub hagyományaihoz méltatlanul kezdte a bajnokságot a Honvéd alakulata, de az utóbbi időszak eredményei már arra engednek következtetni, hogy időben megérkeztek a bajnokságba. Az első négy forduló rémálma után Újpesten már nyertek, és az azóta eltelt időszakban már egy masszív, élmezőnyhöz közeli csapat benyomását keltik a kispestiek. Érdekesség és a tippünk miatt nagyon fontos tény, hogy a piros-feketék a listavezető MOL Fehérvár kivételével minden ellenfelüknek betaláltak eddig. Ez az eredményességi sorozat folytatódhat most is, mert ellenfelük egy igencsak fárasztó sorozatból érkezik hozzájuk.

Úgy tűnik sokba kerül a Ferencvárosnak a háromfrontos harc. Hazai porondon még úgy ahogy tartják magukat a zöld-fehérek, de játékuk minőségén már érezhető, hogy mind fejben, mind fizikálisan elkezdett fáradni a csapat az Európa Liga kötelezettség miatt. Mivel a héten EL találkozója volt Rebrov gárdájának, túl fitt alakulatot most se várjunk a pályára. Ráadásul ez a mostani EL kaland csúfos vereséggel is párosult. Tippünk számára nem elhanyagolható tény, hogy a Fradi a nemzetközi találkozó után rendre kapott gólt aktuális házigazdájától.

Egy kapott tizenegyes, pár veszélyes helyről elvégzendő szabadrúgás bármikor benne lehet a várhatóan támadólag fellépő Honvéd játékában, így jó esélyünk van, hogy a tippem realizálódjon.

Budapest Honvéd FC - Ferencváros: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp