Arizonába látogat hajnalban a bocsok csapata, és bizony nem lesz túl könnyű dolguk. Pláne úgy, hogy David Krejci még ezen a meccsen sem tud jégre lépni, pedig ő tavaly 81 meccsen 73 pontot szerzett, és bizony a Bruins egyik nagy erőssége elől. Rajta kívül Nordstrom és Moora azok, akikre nem számíthatnak a vendégek. Kapuban Tuuka Rask várható ismét kezdőnek, aki 1 kapott góllal hozta le a Bruins szezonnyitó meccsét. Marchand, Bergeron, Lindholm és Pastrnak is várnak még első pontjaikra, de az kimondható, hogy egyben maradt a nyáron a Bruins magja akár elöl, akár a védelemben. Idén is rájátszás helyre várhatóak.

Az Arizona felerősödött nyáron, ez nem is kérdés. Az első meccsen az Anahiem Ducks megverte őket, de nem lesz ez rossz csapat. A pingvinektől Phil Kessel érkezett, aki nagy erősítés a csatár részlegen. Derek Stepan lőtte a csapat idei első gólját, akinek tavaly nem volt annyira jó szezonja, meglátjuk mire lesz képes idén. Carl Soderbergtől is sokat várnak, ő a Coloradoból érkezett. Viszont kapusfronton elég gyenge még mindig a Coyotes. Raanta sérült, Kuemper pedig nem tartozik azért a csúcs kapusok közé.

Kapusfronton egyértelműen jobbak a vendégek. Csatár téren is a bocsok felé hajlok inkább. Azért a Pastrnak, Bergeron, Marchand trió elég veszélyes, az első sor a Bruinsnál az egyik legjobb az NHL-be szerintem jelenleg. Utoljára 2010-ben tudott nyerni az Arizona a Bruins ellen, ami valami félelmetes sorozat. Azonban valamiért a vendégek 3 gólja felé jobban húzok. Egyszer ez a sorozat meg fog szakadni. Az Arizonát továbbra sem tartom PO esélyes csapatnak idén sem, de egy-két meglepetést fognak okozni. Mindenesetre én bízok a Bruins első sorában, és szerintem 3 gól minimum fog kelleni a rendes játékidős győzelemhez. A 1.71 ugyanannyi, mint amennyit a Bruins hosszabbításos győzelméért adnak egyébként. A házat viszont semmiképp se tegyük fel rá.

Arizona Coyotes - Boston Bruins: A vendég csapat összes gólja - Rendes játékidő - Felett/alatt tipp