Ennek a meccsnek a győztese már az elödöntőben találja magát Sanghajban, az év utolsó előtti Masters tornáján, és játszhat a Djoko/Tsitsipas győztesével.

Fabio Fognini a keze alapján masszívan a világ elit játékosai közé tartozik, viszont mentálisan néha le tud engedni, Murray ellen is rengeteget dumált, viszont úgy jött vissza, hogy a skót kétszer is adogathatott a mérkőzésért. De amióta összeházasodott Pennettával, és megszületett az első közös gyermekük, azóta úgymond benőtt a feje lágya, ezek után nyerte Monte-Carlóban az első ezres tornáját, az elődöntőben Nadalt szétalázva. AZ előző körben Medvedev honfitársát, Khachanovot lőtte le a pályáról, mindössze egyszer veszítve el az adogatását. Ha odafigyel, akkor bárki számára nagyon kellemetlen ellenfél, tenyeresről és fonákról is szétbombázza a sarkokat alapvonalról, a lassú, nyesett labdákat tanári módon gyorsítja meg. Még egy év végi jó szerepléssel akár oda is érhetne a Londoni világbajnokságra.

Medvedev nagyon a rosszabbik arcát mutatta ma Pospisil ellen, csoda, hogy egyáltalán 2-0-ra meg tudta nyerni a meccsét, amihez kellett egy kis Vasek összeomlás, meg a kanadai rosszul léte is közre játszhatott. A megszokott alapvonal ütések erőtlenek voltak, nem volt bennük semmi él, a második szerváját lebombázták, alapvonal ütései nagyon magasan a háló fölött mentek, gyakorlatilag minden fonákra érkező labdára ki tudott farolni Pospisil, mindössze annyi volt a szerencséje, hogy még az ellenfél sem volt annyira éles, különben a sima win is necces lett volna.

Rengeteget dumált a meccs közben kifelé, egy teljesen szétesett játékos képét mutatta.

Fognini ha jó napot fog ki, akkor simán ütheti is az oroszt, ez a 4 fölötti odds szerintem elég túlzó rá (nagyjából már minden irodánál esik), viszont ilyen halvány Medvedev ellen egy szettet simán hoznia kellene, ahhoz meg ez nagyon baráti odds.

Medvedev, Daniil - Fognini, Fabio: Szett hendikeppel - Hendikep tipp