Hiaba az olasz es az angol dobogos a csoportban, nem lefutott meg a tovabbjutas kerdese. A Salzburg nagyon bekezdett, a Genket 6-2 -re kalapaltak el, es a Liverpool ellen is jok voltak egy 3-4 -re, aminek uzeneterteke volt. Evek ota egyre erosebb az energiaital-gyarto csapat, Dietrich Mateschitz amihez hozzaer, arannya valik. Az osztrak Bundesligat mar reg kinottek, az EL-ben volt egy nagy futasuk, most a BL-ben is letettek nevjegyuket. Tele vannak tehetseges fiatallal, eleg csak Szoboszlai Dominikre, vagy Haalandra gondolni, de a klub eles szemu megfigyeloit dicseri Minamino teljesitmenye is, akit masfel evig figyeltek mielott leigazoltak, es mostanra 24 evesen sztar lett. Marco Rose tavozasaval sem valtozott a jatekfelfogas, ami a gyors, kreativ jatekosoknak nagyon fekszik, ontjak a golokat.

Ancelotti mar a maga kepere formalta ezt a Napolit, a dobogo Olaszorszagban alap, es egy jobb nemzetkozi szereples is elvarhato. Eleg mely a keret, bar egy jo Hamsik nagyon kene, illetve a vedelemben is lehetnenek jobb teljesitmenyek/jatekosok. Az ev elejen tobb adok-kapok meccsbe futottak bele, de azota valamelyest stabilizaltak a hatso sort, es erejuket jelzi hogy a Liverpoolt 2-0 -ra lenyomtak otthon. A Genkkel mar nem birtak, de helyzetek alapjan ott is lehetett volna legalabb 3-4 gol, ziccerek maradtak ki mindket oldalon.

Mindket egyuttes a tamadofociban hisz, mottojuk lehetne hasonlo mint a Puskas-fele Madridnak, mindegy mennyit kapnak, csak rugjanak tobbet. Nehezen kepzelem el ezt a meccset golok nelkul, 2-2 -t tippelek.

Red Bull Salzburg - Napoli: Gólok száma - Felett/alatt tipp