Vasarnap szuperrangadot rendeznek a mennyeiben, a Vidi mar alig varja.

A Fradi ugyanis rottyon van, a kettos terheles ugyanugy erezteti hatasat mint tavaly az akkor szinten El-csoportkoros Juhaszeknal. A pontok azert jonnek, amennyiben sikerrel abszolvaljak az elmaradt merkozesuket, pontszamban beerik az ellovas Fehervart. Ebben viszont oriasi szerepe van a szerencsenek, Zalaegerszegen, a Kisvarda es foleg az Ujpest elleni meccsen biztosan nem erdemeltek gyozelmet, megis osszejott a W.

Husztieknak nem sikerult elonyt kiharcolni a tabellan, pedig az esely megvolt, azonban ok sem sziporkaznak. Mondjuk nem is szokasuk (szivesen lesullyedek NB1-et nezni, de Vidi meccset evek ota keptelen vagyok vegignezni), de lattuk mar (kozel) ezt a garniturat sorba huzni a gyozelmeket, pusztan a szervezettsegre, fegyelemre epitkezve. Az utobbi harom forduloban ketszer is botlottak, nincs csucsforma kozeleben a brigad, a hazait nem is merem tenni, de az 1x egyszeruen nem mehet el.

Erre jelenleg meg egesz jo a szorzo, erdemes is ramenni most. Konnyen lehet, az EL-meccs utan rohamos esesnek indul, ha megint kap egy nagy pofont a Fradi, esetleg megint kulcsjatekosok serulnek meg. A mentalis es fizikai faradtsag komoly hatrany (latjuk hetrol hetre), de emellett a Vidi stilusa sem fekszik Rebrov legenyeinek. Nincs terulet, sok a test-test elleni parharc (tobbnyire sok a lap is), ez az eredmenyeken is tukrozodik. Osszel meg osszejott egy iksz a Groupamaban, de a kupaban oda-vissza vereseget szenvedett a zold-feher alakulat, es a Sosto Arenaban is kikapott, mindossze a mar jelentektelen hazai meccset nyertek meg szezon vegen. Elorehozott karacsonyi ajandeknak gondolom ezt a szorzot.

MOL Fehérvár - Ferencváros: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp