Papírforma alapján könnyed győzelem vár a hazaiakra a BMTE Stadionban, ahol a negyedik helyezett Budafoki MTE-Újbuda fogadja a sereghajtó Vác FC csapatát. Viszont arra azért ügyeljünk a tippelésnél, hogy a Merkantil Bank Ligában járunk, ahol "minden is" megtörténhet. A Vác helyezése és eredményei ellenére minden csapat számára kellemetlen ellenfél, így csak egy szűk hazai győzelemben gondolkodok, de abban viszont 100%-an.

Kicsit hektikus a budafokiak hazai pályán mutatott teljesítménye. Szép győzelmek, meglepő pontvesztések, vereségek jellemzik Őket a Promontor utcai stadionjukban. Most egy olyan ellenfelet fogadnak, akik ellen lehetőségük van a hazai mérlegük javítására. Az eddig rúgott 24 góljuk arra enged következtetni, hogy Csizmadia Csaba egy támadó szellemű társaságot rakott össze a huszonkettedik kerületben. Kovács Dávid és Szabó Máté személyében az aktuális góllövői is megvannak az alakulatnak ehhez a taktikához. Ugyanakkor a csapat védelme is elég "gólerősnek" tekinthető, mert bőven egyes kapott gólátlag felett teljesítenek. A mostani mérkőzésükön azért illene a vendégcsapatot nullán tartaniuk, mert a liga leggyengébb támadószekciójával rendelkező csapat lesz a vendégük.

Olcsó poén de el kell sütnöm, a Vác a liga legkiegyensúlyozottabb csapata. Kiegyensúlyozottan gyengén teljesítenek, bár a legutóbbi látogatásukkor elvesztették az idegenbeli "szüzességüket" is. Csodával határos módon pontot szereztek a feljutásért küzdő ETO otthonában. Azért ne értékeljük túl Burzi Attila csapatának teljesítményét, mert minden csapat életében vannak ilyen ritka és megismételhetetlen pillanatok. Vegyük úgy, hogy mostanra visszatérnek a régi kerékvágásba és tovább folytatják a kilátástalan küzdelmüket az NB III-ért.

Különösebb zárszó nem kell a tippemhez. Minden más kimenetel, több mint gyanús lenne.

Budafoki MTE-Újbuda - Vác FC: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp