Érdekes, hogy a bukik inkább kevés gólt várnak, egész masszív szorzókat lehet fogni a különféle overeknél. Én privátban a félidő 1 felett AH-t fogom húzni, ami az 1,5 overnek egy butított változata.

Lényeg a lényeg, ez egy piszkosul kemény meccsnek tűnik, de a két csapat úgy játszik keményen, hogy a keménység nem keverendő a durvasággal. Meccsenkénti szabálytalanságokat tekintve a Getafe listavezető, 19 szbálytalanság/meccs, de a Granada is dobogós. Lapok szempontjából is 'jól 1 állnak, de én most inkább a gólok felől közelítek. A Getafe a kettős terhelés miatt azért kevesebb energiát tud mozgósítani a bajnokikon, de Mata, Angel és Molina azért pötyögteti a gólokat, Jason nagyon hasznos a középpályán, a jó játéka miatt még azt a frizurát is megbocsátjuk neki. Kenedyben is egyre jobban bízik a mester, Cucurelláék pedig hátulról tolják a szekeret. A Sevilla elleni pofon előtt két győzelemet hoztak a madridiak, otthon ismét ez a cél. Viszont a Granada idén egyelőre hasít, hol a szerencsét sem nélkülözve gyűjtögeti a pontokat. Épp tegnap néztem meg a Betis kapcsán a csapatok kereteinek értékét, a Betis és a Celta talán 6. és 8. helyen áll a keretek értékét nézve, a Granada kerete pedig papíron a legértéktelenebb. Így dobogós az andalúz csapat, ha nyer este a Collisseumban, akkor listavezető... Addig kell ütni a vasat, amíg meleg. A csapatnak 10 gólszerzője van, tehát nem egy-két emberre hárul ez a feladat.

Ami ezt a meccset illeti, én azért már félidőre magabiztos hazai előnyt várok. a Granada ennyire nem jó, nem kicsit teljesít túl a csapat. Én most így 10 kör után sem zárom ki, hogy kiesési gondok is lesznek még ott. Azért kezdenek túl sokan lenni a sérültlistán, van eltiltott spíler, szóval nem hiszem, hogy azokat a magasságokat sokáig tartani lehet. Én úgy vélem, a Getafe-henger ma működésbe lép, és bár egyik csapat sem annyira a góljairól híres, így 3,80-on azért a félidei két gólra én már majdnem ráhúzom a value jelzőt. Én bevallom, mindkét gólt a Getafétől várom, viszont nem zárom ki, hogy a Granada is talál gólt, egyszerűen azért, mert remek szériája van, sokszor szerencséje (mint a Celta elleni két pirosas meccsen), és igazából meg lehet kontrázni a Getafét is, de én amondó vagyok, itt félidőre egy 2-0-ás részeredmény nem irreális.

Getafe - Granada CF: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp