Először is egy dolog, amit talán elhallgatni kéne, de ami a tippet kevésbé támogatja az Cuadra Fernandez spori, full kiszámíthatatlan idén, bármikor előkap egy pirosat, és akkor borul mindenféle egyensúly.

Az Eibart én nem tartom most komolyabb csapatnak LaLiga szinten. Valahogy semmilyen szinten sem érzek egységet, pedig pont ez lenne a kis északi együttes ereje. Orellana és Inui is hektikus, vannak jó meccseik, de olyan meccseik is, amelyek értékelhetetlenek. Charles remek spíler, de látszik rajta a kor. Enrich bár csak 29 éves, mozgása alapján lazán rámondanék egy 40-et, bár ő inkább pozíciós spíler, erőből játszott, de nagyon lassú ő már ide. Nekem nem tetszik most az Eibar.

Erősíti a tippet, hogy Ramis kidőlt, ő a vezér az északaiknál a hátsó sorban. Emlékszem még az Ipúruából az Espanyol elleni meccsre, ami egy ótvar pocsék találkozó volt. Ramis az 58 percben egy szögi vagy szabi után csúsztatott fejesből szerzett gólt pontrúgás után, de Ramis később lesérült. Illetve ha jól emlékszem, már korábban baja volt, de a meccs 3. harmadára nem bírta, és cserét kért. Néztem a meccset, szóval nem túlzás, amíg Ramis a pályán volt, az Espanyolnak nem volt kaput eltaláló lövése, talán kísérlete is össze-vissza kettő. Aztán Ramis lecserélték, az Espanyol pedig úgy fordított, hogy előtte tényleg nem volt támadásban értékelhető megmozdulása. Én nem tudom, hogy milyen Eibart látunk, mert Orellana vagy Inui azért egy-egy villanása is élményszámba megy sokszor, de van a másik véglet is, amikor csak kerékkötők.

A Villarrealtól azért nagyjából tudjuk, mire számíthatunk. Ekambi, Ontiveros, Chukwueze révén a kontrák ülhetnek a picike Ipurában is. G. Moreno remek játékos, nagyon gólerős, igazi kilences, potens csapat ez, amely megindult felfelé a tabellán. Az Eibarnek illene otthon kockáztatni, de a Villarreal kontrái nagyon ülhetnek, és ha egy ilyen kontra netán a meccs elején góllá érik, könnyen széteshet az amúgy sem igazán egységes Eibar.

Eibar - Villarreal: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp