Látva a párosítást egyből arra gondoltam, hogy ha a 'mindkét csapat lő gólt' opció oddsa 2.00-át eléri, akkor az lesz a tippem a meccsre. Márpedig eléri, sőt 8 századdal meg is ugorja, így ez nálam a 'mehet' kategória, viszont a tétet azért közepesnél nagyra nem húznám valódi cashben.

A Sevilla otthon rendre pörög, remek közönség, jó mentalitású játékosok, sok emócióval. Nolito, Chicarito, Banega vagy Ocampos, Reguillón, Navas, nevét elég említeni, ők azért rendre pörögnek, néha túlpörögnek, ami leginkább Banegára jellemző...Én nem igazán szeretem ezt a Lopetegui-féle felfogást, ezt a mindenféle kontrollt, ezt a defenzívebb Valenciát, de hála az égnek azért ezeket az említett srácok viszi a szíve sokszor előre.

Az Atleti sem arról híres, hogy 5-3-as meccseket játszik. Általánam Oblak lehúzza a rolót, Morata vagy Costa meg talál egy-két gólt. Viszont azt az egy-két gólt szinten mindig hozza a 'tico, felőrlik az ellenfeleket. Nem számítok én gólparádéra, viszont egy-egy dugót azért mindkét csapatnál látok. Egész jók a közelmúlt egymás elleni meccsei, közvetlen riválisok, így 'hat pontos' találkozó ez. A legutóbbi 5 tétmeccsen jött a BTTS, bízom benne, hogy nem most szakad a széria.

*Érdekesség, hogy a LaLiga megint a kecskére bízza a káposztát, hisz ezt a nem akármilyen meccset JL Gonzalez Gonzalezre bízta, aki legutóbb a Getafe-Granadán is kiszórt 10 sárgát, de a Betis-Getafén még inkább elemében volt. ahol olyan súlyos egyéniségek lesznek pályán, mint Costa vagy Banega, a mindig lapot kapó Thomas, a sok dumagép, hát JLGG spori jó fűszer lesz ehhez a főételhez. Bízom a btts-ben, de ha lehet ajánlani egy másik tippet, én itt simán kinézek ebből a meccsől egy 8-10 sárgás, meg 1-2 pirosas összecsapást. Bár Gonzalez a Madridi Derbit is vezette, ott meg lehozta 3 sárgával, szóval nála is van ilyen üzemmód, meg a crazy is, előre nem tudni, melyik stílusban vezet, de remélem, hogy a crazyt veszi elő, és lesz lap, lesz tizi, piros, öngól, meg minden, ami kell!

Sevilla - Atlético Madrid: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp