Jobban örülnék, ha ezt a meccset most a Villamrinban rendeznék, de nem kívánságműsor. Ami tény, két nagyon emészthető focit játszó együttes randevúja ez.

Ami a Real Madridot illeti, messze nem annyira acélos, mint a Ronaldó érában, de azért kezd magához térni a csapat. Hazard integrálódik, Rodrygo is egyre inkább a közvetlan mag része, miközben persze a kis Vinicius kikopik, Bale meg megint persona non grata lett. Nem egy dinasztia a mostani Madrid, de nyílván igazi klasszisok ezek a spílerek, így pedig nincs ott nagy baj. Viszont a védekezés az sokszor nem az igazi, elég csak itt a közelmúlt hazai meccsei nézni. Kettőt vert a Levante, aztán ki ne emlékezne a Bruges két lőtt góljára, amikor a Bruges színes bőrű játékosa kétszer botlott a labdába. Nekem a csodacsatár című film ugrott be, amikor a focista a cipőjét fűzi be, lehojol, közben egy beadás fejen találja, és úgy születik gól :D Kabaré, foci-burleszk volt, de csíptük. Aztán kettőt gurított a Granada is, és bár jelenleg jól áll az andalúz csapat, azért ez a Levante-Bruges-Granada trió nem tartozik a világelithez.

A Betis idén már vizitált a Camp Nouban, kapott öt skúlót, de kettőt ott is összehozott. A Betis egyébként a Celta elleni hétközi meccsen egy pocsék időszakot zárt le, Fekir a hajrában lőtt győzelmet jelentő gólt, és lett 2-1. Rubi megmenekült, a Betis pedig 12 pontos lett, ami még mindig pocsék, de legalább már nem kieső hely. Jó mentalitású csapat a Betis, jobb, mint a pozicója alapján tűnik. Többször sújtotta piros lap az együttest, fontos pontok csúsztak el kiállítások miatt. Egyébként ebben a párosításban az utsó 4 bajnokin rendre a vendég csapat nyert, a 4 meccsből három olyan volt, amikor a vendég csapat legalább kettőt pukkantott. Két sebezhető védelem, két rendre győzelemre játsszó együttes, én 6-7 gólt sem zárok ki, igazi, vérbeli adok-kapok találkozóra számítok, ahol abból a vizionál 6-7 gólból kettőt a Betis szerez.

Real Madrid - Real Betis: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp