22, 28, 37. Nem lottószámok, a Fradi dobott góljai zsinórban a Vipers, a Metz és a Podravka ellen. Egyre több, és ez jó. A Vipers ellen favoritként csődölt be a zöld-fehér mezes csapat, a Metz jelenleg erősebb, ott nem volt arcpirító a zakó, de a legfontosabb meccsen, a tj-ről döntő párharcban azért sikerült hozni az ún. kötelezőt. A Podravka Vegeta 37 gólt kapott az FTC-től, az bizony sok. Ha 37-et kinn nem is lő a Fradi, kutya legyek, ha 30 alatt marad.

A Podravka elleni hazain 37-et lőtt a Fradi úgy, hogy Háfra csak 3-at szórt. Viszont Kovacsics legalább életjeleket mutatott, volt játék a széleken, beállóban, de igazából Klujber 11 gólján kívül extra sehol.

Simán hozni kell kinn is a 30+-t, hisz a Podravka azért a korábbi években is sokszor idegenben veszélyesebb volt, mint otthon. A horvát csapatból a holtszezonban szinte a három legeredményesebb játékos távozott, és bár jöttek is hasznos játékosok, azért mégsem ugyanaz. Viszont Saracevic maradt , és így maradt az ő filozófiája is. Saracevic a játékos kézit szereti, a látványos, a gólra törő kézit. Persze fontos a védekezés, de nem egy Ambros Martin, ő azért szereti, ha a csapata szemre is szépen játszik. Ez sokszor összejön, eredménnyel nem mindig párosul. A Fradi játékosállománya jobb, talán a forma is javul, és mi lesz itt, ha Háfra sem 3 gólt lő, hanem mondjuk karcolja a 10-et? Közben a tönniek is beteszik a közösbe a maguk góljait, akkor itt simán el kéne jutni az FTC-nél 30-ig. Ez a horvát kapus trió közel sem félelmetes, a Metz vágott a horvátoknak 40-et, a Fradi 37-et, itt igazából a Vipers elleni meccs a kakukktojás, azért ennyit nem jelenthet a hazai pálya. Viszont arra jó, hogy a Fradista csajoknál ne legyen nagy a mellény. Okulni kell a Vipers blamájából, tolni ezerrel, és akkor lazán 30 fölé lehet menni. Adok-kapok jellegű meccset várok, a Fradi is inkább látványos, gólra törő kézit játszik, mintsem acélos lenne a védekezése.

HC Podravka Vegeta (n) - Ferencvárosi TC (n): Gólok száma Vendég csapatnál - Felett/alatt tipp