Vártam az oddsokat erre a meccsre, és egy kicsit csalódtam, mert bíztam abban, hogy a bukik jól benézik a derbit és 1.50 fölé teszik az MTK győzelmét. Azonban ez az 1.40-1.45 közötti mozgás sem rossz, szerintem ezen is megéri a hazai győzelemre fogadni.

Az MTK már évtizedek óta ugyanazt a focit játssza, mindig hozzák fel az ifiket az akadémiáról, akiket kiegészítenek néhány rutinos játékossal. Ezzel a sajátos stílussal hol dobogó-közeli játékot játszanak, hol meg kiesnek az NB1-ből. Most épp utóbbi a sorsuk, tavaly kiestek ugyan az első osztályból, de idén ők az elsőszámú várományosai a feljutásnak. Nehezen hihető, hogy a másodosztályban sokan meg tudnák őket szorongatni. A kupában is menetelnek, a harmadosztályú DEAC-ot intézték el Debrecenben (3-0). Nem volt az olyan könnyű menet, mert a DEAC korábban búcsúztatta a Csákvárt is, aki az idei NB2 egyik legerősebb csapata! Több DVSC-t megjárt focistája is van a DEAC-nak, akik levezetésképp elfocizgatnak Kondás Elemér irányításával (pl. Sidibe, Nagy Zoli). Szóval szép eredmény volt a debreceni győzelem, végig magabiztosan játszottak.

A Haladás csapatánál jelenleg semmi sem jó. Múlt hétvégén kikaptak a Nyíregyházától 3-1-re Szombathelyen, ami után köszönték szépen Supka Attila bohócmester munkáját. Én megmondtam volna korábban is, hogy nem érdemes azzal a blöff fickóval kezdeni, inkább maradt volna Horváth Ferike, rajta legalább lehet röhögni. Supkával együtt távozott a Kft. ügyvezetője is, szóval itt anyagi problémák is lesznek hamarosan. Ezután mentek el Győrbe az acélosnak nem mondható Ménfőcsanakhoz kupameccsre, ahol valami iszonyú nehéz meccsen nyertek 2-0-ra. A második gólt a Ménfőcsanak nyomása közepette az utolsó percben lőtték, mikor kitámadtak a hazaiak. Az elsőszámú kapusuk, Rózsa Dániel, és Németh Márió, a legmagasabbra taksált mezőnyjátékosuk is lesérült. Nélkülük ez a csapat semmire sem jó, pláne nem a legerősebb másodosztályú csapat elleni pontra.

Nahát ilyen háttér mellett azt gondolom, az 1.40-es szorzó is tökéletes a hazai győzelemre. Én a hendin is gondolkodnék,d e sajnos ilyen lehetőség nincs az unibetnél. Ez az MTK most egyben van, motiváltak, a Haladás pedig a túlélésért küzd. A játékosok jövője bizonytalan, nem tudom elképzelni a pontszerzésüket.

MTK Budapest - Szombathelyi Haladás: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp