Kedden mar a masodik fordulo kezdodik a londoni O2 Arenaban, ezen a meccsen a veszteseknek lehet javitani. A hatszoros gyoztes Federernek kulonosen van mit helyrehozni, nem ahhoz szoktunk hogy ket szettes vereseggel nyisson.

Nem ment neki a jatek, de tegyuk hozza hogy Thiem ellen alapbol negativ a merlege, az osztrak mar minden letezo boritason elkapta a svajcit, iden 3-bol 3-szor. Szoval eleve nem volt egyszeru dolga, Domi formaban is van, szinte leutotte a palyarol, raadasul Roger konnyu hibakkal segitett neki. New York utan keves tornat vallalt be, sanghaji korai kiesese ota csak Bazelben indult, emiatt lehetett rozsdasabb. A tovabbjutasa igy komoly veszelybe kerult, Djokovicot talan csak akkor tudna verni ha a szerb mar kimatekozta maganak a tutit, es nem igazi ki-ki meccs. Szoval ezt a merkozest kotelezo hozni, lehetoleg minel hamarabb.

Berrettini meg gyengebben kezdett mint Fedex, kisse mintha megilletodott volna. Ez az elso ATP Finals amin reszt vesz, nem lenne meglepo, de a harom jatek amit osszekapart, akkor is borzaszto keves. Lehet hogy csak az en velemenyem, de kicsit korainak erzem a US Open-elodontot, a top 10-et es ezt a vb-t. Jatekban es foleg mentalisan nem biztos hogy kesz van erre, egyaltalan valaha keszen lesz, Parizsban majdnem az itteni reszvetelt is elbukta, pedig a kezeben volt a sorsa (aztan Monfils elintezte neki).

Wimbledoni (es egyetlen) meccsuk is errol arulkodik, nagyon hamar megadta magat, 6-1, 6-2, 6-2 -re kapott ki, ami fuvon kimondottan gaz. Ezek utan raadasul meg is kerdezte mennyit kell fizetnie a kulonoraert... Ha nem is olyan sima, de ismet zokkenomentes Federer sikert varok, tuti osszekapja magat, az olasznak pedig sok ez igy, rogton ket ilyen tapasztalt klasszissal kezdeni. Meglepne ha Fed ket meccs utan pakolhatna.

Federer, Roger - Berrettini, Matteo: Szett hendikeppel - Hendikep tipp