Egyre kevesebb az igazi tétmeccs az Eb-selejtezők között. Van pár párharc, ahol mindkét csapat élet-halál harcot vív, mint a román-svéd, van pár meccs, ahol csak az egyik fél juthat ki az Eb-re, és vannak olyan meccsek, mint például az örmény-görög, ahol egyik fél számára sem bír olyan nagy téttel a találkozó.

Nos, ezeken a meccseken általában kétféle lehetőség van: Vagy játszanak a csapatok egy nyílt és szórakoztató meccset sok góllal, vagy tolnak egy ritka unalmas 0-0-t, esetleg valamelyik csapat talál egy gólt, aztán nyer, de esemény rendkívül kevés.

Ez a két együttes még a 4. körben találkozott, akkor még tét mellett is toltak Görögországban egy 2-3-at, azaz az örmények idegenben nyertek 3-2-re. A görög válogatottól nem idegen a bunda, és ebben bízom most is.

Ezek téttel bíró meccsen is játszottak egy 3-2-őt, hát akkor most miért ne tennék, amikor nincs veszíteni való. Mondjuk vegyük a HT/FT fordítást, ahol ugye szükséges a BtTS, vagy hányszor láttunk már olyat, hogy egy meccsen az első 10 percben lőnek egy-egy gólt, aztán 'tiszta lapal kezdik'. Az örmény csapat egyébként is képes néha teljesen vad meccsekre, akár pozitív, akár negatív előjellel. Bosnyákok elleni 4-2, vagy az említett görögök elleni 3-2 is bizonyítja, hogy a lőtt és kapott gólokkal is jó barátságban vannak. Igazából egy laza, könnyed meccsre számítok, ahol picit ilyen régi idők fociját látunk majd, nem nagyon zavarják egymás akcióit, és potyogtatják a gólokat, miközben csörög a kassza. Én amondó vagyok, simán lehet itt megint ilyen 4-2-, 4-3-féle eredmény, anno még velünk is toltak a görögök a végén egy 4-3-mat, amikor végigbundázták az előző eb-selejtezősorozatot, most is hasonlót látunk majd.

Örményország - Görögország: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp