A KHL 10. helyén álló Admiral újabb pontokat zsebelhet be a Cserepovec ellen. Kapuban Krasotkin 93.9%-on véd (társa mutatója sem rosszabb), aminek meg is van az eredménye. Régen volt már ennyire jó pozícióban a Vladivostok, nem is nagyon emlékszem rá, hogy lettek volna ilyen helyen, mióta követem a KHL-t. Elöl Vikharev, Bakos és Ljungh is 20 pont fölött állnak már, míg a védők közül Almqvist és Lalonde emelkedik ki magasan. A két védő 29 pontot szerzett együttvéve.

A Cserepovecről ugyanezek nem mondhatóak el. A liga 2. legrosszabb csapata, de szerintem nem kell sokat várni rá, hogy a Traktor is megelőzze őket. Kapuban Podyalpolsky 91.7%-ot tud, ami az NHL-ben menő lenne, de KHL szinten kevés. A védelem legjobbja Khokhlov 9 ponttal. De a csatárok sem remekelnek. A házi pontversenyt Vovchenko vezeti 15 ponttal, őt Trubachyov és Geraskin követi 11-11 ponttal.

Több játékos statisztikával nem akarok fárasztani senkit, mert sok értelme nem lenne. A speciális játékhelyzetekben is sokkal jobb mutatókkal rendelkezik az Admiral, sőt! Az emberhátrányos védekezésben a liga legjobbjai több mint 90%-al. A Szeversztal 32 meccsen 88 gólt kapott, ami nem a legtöbb a ligában, de elég magas. Viszont a főcsoportjukban ők lőtték a legkevesebbet. Az Admiral 30 meccsen 70 gólt lőtt. Elég jó formában is vannak a vendégek, az utolsó 7 meccsükön csak az SZKA ellen kaptak ki, és szintén ez a meccs volt az egyetlen, ahol nem sikerült 2 gólt lőniük. Ennek a Szeversztalnak azt hiszem, fix hogy ütnek kettőt, de a bátrabbak még a háromra is rápróbálhatnak. 1.57-ért a két Admiral gól a nap ajándéka számomra.

Severstal Cherepovets - Admiral Vladivostok: A vendég csapat összes gólja - Rendes játékidő - Felett/alatt tipp