Kiesési rangadó, ahol egyik csapat valószínűleg pórul fog járni. Amelyik együttes vereséget szenvedne, az könnyen lehet hogy egyenes ági kieső lesz, de az osztályozóra legalább visszaesik.

Továbbra se tudnám megmondani, hogy melyik együttes az esélyesebb a győzelemre, viszont a gólokat várom. Itt az első félidőben nem lehet tartalékolni, meg kell próbálni a gólszerzést! Az lehetséges, hogy a többi meccsen úgy alakulnak az eredmények, hogy a döntetlen is elég lesz, azonban az elejétől nem állhatnak rá erre a csapatok. A statisztika is azt mutatja, hogy bizony az LSK szeret kezdeményezni az első 45 percben, míg az S08 általában hátrányba kerül. Kifejezett jó a Lillestrom az első félidőben és ha csak 45 perces lenne minden találkozó, akkor a 8. helyen állnának! Otthon 10-6-os gólkülönbségük van, míg a Sarpsborgnak idegenben 4-13 (!). Érdemes lesz megpróbálni nyomás alá helyezni őket az első félidőben, mivel itt jobban megtörhető a csapat, mint a második játékrészben.

Egyébként nem szokásuk a csapatoknak a 0-0-ás félidő. Az S08 mindössze hétszer, míg az LSK 9-szer állt ilyen eredménnyel, ezzel pedig mindketten az élmezőnyben vannak. Alapvetően a bátor támadójáték jellemzi otthon az LSK-t, ami az utóbbi években jól működött, azonban az idény második felében nem terv szerint alakultak a dolgaik. A norvég tempót ismerve, itt egy hajtós meccsre van kilátás, ahol az elején nem fogja egyik csapat se védeni az eredményt és az egyik oldalon be fog esni a gól, viszonylag korán. Mivel nem annyira magas az odds és kiegyenlítettek a viszonyok, így én ezt akár egy lay the draw taktikával is megjátszanám! Az egyik legfurább élmény lenne, ha itt 0-0 születne!

Lillestrøm - Sarpsborg 08: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp