Örült meccs várható itt - a főoldalon lévő elemzésben leírtakkal összhangban - azonban kicsit alábecsültnek érzem a KBK-t.

Remekelnek otthon, gólokat szereznek, győznek, ennek következtében pedig a Ranheim mellett a Stromsgodsetnek lesz a legnehezebb dolga a bennmaradásért küzdő hat csapat közül. Mindkét említett együttes idegenben küzd, azonban a Ranheim szorzója 6.50, míg a 'godset 2.30 körül mozog. Ez pedig nem reális. Érdekes, hogy Henrik Pedersen mester a vendégeknél próbálj a a gegenpressinget megvalósítani. Otthon jól működik, idegenben viszont egyáltalán nem. Ez az oka, hogy bár javult a játékuk a dán kinevezése óta, ez idegenben nem nagyon látszik meg (1-5-8). De menni fognak előre, ez viszont a KBK-nak nagyon fekszik.

A hazai 4-3-3-ban a három támadó rendkívül gyors, míg a fizikálisan erősebb játékosok a védekező középpályás sortól hátrább szerepelnek. Ennek köszönhetően veszélyesek a kontrákban és a pontrúgásokban is. Így nem meglepő, hogy otthon az egyik legtöbb gólt szerezték, míg a másik oldalt nézve, igen sokat kaptak. Mivel a 'godset nem rendezkedhet be védekezésre, így egy nyílt sisakos összecsapást várok a két együttestől. A bunker nem fekszik a KBK-nak, ezt viszont nem szokta (éppen a gegenpressing nyomán) játszani a vendég gárda. Adjuk hozzá azt a tényt is, hogy bizony a KBK uralja ezt a párharcot mióta visszajutottak a legmagasabb osztályba. 5-ször találkoztak és ebből 4x nyert a Kristiansund és mindegyik meccsen megrúgátk a maguk két gólját - ezt várom tőlük most is!

Kristiansund BK - Strømsgodset: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp