A Wolves aranykorát éli jelenleg. Ha ugyanis a mai mérkőzésen nem kap ki, akkor 11 bajnoki mérkőzésen marad veretlen, amivel beállítják az 57 éves rekordjukat. Én már figyelem őket egy ideje, és nem csak szerencsével érték el ezt a kiváló sorozatot. Játszottak ők azért a City-vel (2-0) és az Arsenal-al is idegenben (1-1). Az biztos, hogy Santo Esposito menedzser egy masszív és támadófelfogású csapatot épített, teletömve portugál válogatott játékossal. A 3-4-3 felállás alkalmas a védekező és a támadófoci végrehajtására is, épp aktuális ellenfeléhez igazítva azt. Nálam ők a szezon kellemes meglepetéscsapata. Most úgy néz ki, hogy az olasz Patrick Cutrone kezdhet a csatársorban, mert az Aston Villa ellen kiválóan játszott, és padról beszállva gólt is szerzett. Az Európa Ligában már továbbjutottak, tehát a jövő heti hétközi meccsükre sem kell tartalékolni, rámehetnek a bajnoki rekordokra.

A Brighton Graham Potter menedzser irányítása alatt egy igazi angol átlagcsapattá vált. Most jelenleg a középmezőny végén helyezkednek el, de a totálisan szétzuhant Arsenalt az Emirates-ben megtépték legutóbb (2-1). Ami meglepő volt számomra, hogy nem estek össze az Ágyúsok egyenlítése után, hanem a végén húzták be a három pontot. Legutóbb ugyan kikaptak az Amex Stadiumban a Leicestertől (0-2), de az inkább volt egyenlő parti, mivel labdabirtoklásban fölényben voltak, kapura lövésük is több volt. Azelőtt pedig megverték a Norwich-ot, az Evertont és a Tottenham-et is hazai pályán, szóval én úgy látom, hogy erős csapat otthon.

A vasárnap főmeccse ez, főidőben 17:30-kor kezdődik, oda fogják tenni magukat a csapatok. Én úgy gondolom, hogy mindkét oldal a támadásokat fogja erőltetni, nem hiszem, hogy a védekezés lenne a fő céljuk, a három pontra gyúrnak, látom a csapatokban a motivációt erre. A Farkasok a csúcsbeállításra törnek, amihez mindenképp gólt kell szerezniük, mert a védelmük nem túl acélos. A jó tippnek a mindkét csapat lő gólt opciót tartom.

Brighton & Hove Albion - Wolverhampton Wanderers: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp