Itt a visszavágó ideje!

A Start otthon 2-1-re győzedelmeskedett az osztályozó első meccsén, így az első osztályú Lillestromnek mindenképpen győznie kell a bennmaradáshoz. Ennek hazai pályán össze kellene jönnie, azonban a kép ennél jóval árnyaltabb. Ugrándozik a hazai odds 1.8 és 2.00 között, amin nem csodálkozok. Magasabb osztályú csapat játszik otthon, ami egyértelmű esélyeket kelljen hogy jelentsen, azonban a hosszan tartó nyeretlenségi sorozat (12) vészjósló jel lehet. Utóbbi miatt én például el sem mennék a hazaira fogadás felé, hiába volt - anno - erős a sárga-fekete csapat az Arasenben.

A másik oldalon itt a Start, amely az első meccset megfordította és a 2-1 ellenére jó helyzetben van. Nem hinném, hogy kihúznák 0-0-val, mivel egy kezdeményező Lillestromot várok. Így gól kell tőlük és a bukikkal ellentében inkább a 2,5 overt (2.00) várom, mintsem az undert. 2-1-ig valamelyik csapatnak mennie kell előre a szezon - most már tényleg! - utolsó meccsén. Itt jönni szoktak a gólok és most is azt gondolom, hogy jó esély van erre. Ehhez kapunk egy magas szorzót mind a gólok, mind a BTTS piacán. Én most azért mennék inkább utóbbi felé, mivel az 1-1-nek jobb esélye van az én olvasatomban, mint a 2-1-nek vagy a 3-0-nak. A gólszerzők piacán a hazaiaknál jó lehet Thomas Lehne Olsen, míg a vendégeknél az a Sigurdarson, aki az első meccsen két gólt szerzett és ziccere volt a harmadikhoz is. Az izlandit nem tudták fogni a lassabb védők és ez a kontrákban előjöhet a visszavágón is. Hasonlóan nagy a tét, mint pár napja a norvég kupában, azonban itt most egytől magas hőfokú kezdést várok.

Érdekes lehet még, hogy Frode Kippe (41) a szezon végén befejezi a pályafutását, így a veterán védő utolsó meccsét vívhatja. Pontrúgásoknál életveszély a fizikai paraméterei miatt, illetve néha középcsatárnak küldik be. Remélem lesz lehetősége pályára lépni a szezon utolsó meccsén!

Lillestrøm - Start: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp