Tényleg ennyire esélytelen a Ferencváros ezen a meccsen? Teszem fel magamnak a kérdést. Bárhogyan is nézem, kicsit irreális oddsokat találok mind a végeredmény, mind a gólok piacán. A legnagyobb kérdés csak az hogy mire csapjunk le.

Kevés olyan eset van, mikor dúskálunk az opciókban, viszont most van bennem egy ilyen feeling. a Ludogorets az első két meccsén nyert, majd azóta szerzett egy pontot. A hazai bajnokságban sem mennek teljesen gördülékenyen a dolgaik, míg a revansot már megszerezték az első meccsen. Akkor sima 3-0-val verték meg a Fradit a Groupamában és ez az egyetlen veresége a zöld-fehér csapatnak a csoportkörben. Ez elkényelmesítheti a hazaiakat? Mindenképpen! Nehéz lesz felpörögni nekik az első meccs magabiztos győzelme után és ez esélyt nyújthat a vendégeknek a gólszerzésre. Tegyük hozzá, hogy az őszi két meccs mindegyikén betalált a Fradi, így igencsak magasnak találom az 1.58-at.

A Fradinak csak a győzelem jó. Rosszabbak nem lesznek mint harmadikak, viszont csak a győzelemmel előzhetnek. Mi kell ehhez? Gól, de inkább gólok. Láthattuk az Espanyol ellen, hogy Rebrov csapata tud kezdeményező is lenni és jól nekik ez a típusú harcmodor. A hétvégi Puskás elleni meccsen is jól támadtak le, majd a második félidőben átkapcsoltak már a játékosok erre a meccsre, így összejött a pontvesztés. Egy energikus és az őszi meccsekhez hasonló Fradit várok. Nincsen vesztenivalójuk, mivel a vezetők elmondása alapján már túlteljesítették az elvártakat a nemzetközi porondon. Ezért nem számítok görcsös játékra, sokkal inkább egy nyílt meccsre, ahol mindkét csapatnak meg lesznek a lehetőségei a gólszerzésre!

Ludogorets Razgrad - Ferencváros: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp