Ebben a négyesben is kiadó még egy hely, az Atletico Madrid és a Leverkusen harcol érte, a Juve már bebetonozta magát az élre.

Nem gondoltam volna, de a németeknek reális esélyük van továbbjutni. Mióta világ a világ, szerencsétlen ez a csapat, Loserkusen ahogy mondják. Ez a garnitúra is hiába van tele jobbnál jobb képességű fiatallal, elég hebrencsek, hiába uralják a legtöbb meccset, mindig van egy kis kihagyás. Viszont most elkapták a fonalat, az utóbbi hat meccsen veretlenek, bevették Moszkvát, Münchenben állították meg az edzőváltás óta addig szárnyaló Bayernt, és az Atleticót is elkenték otthon. Ezt a meccset is hozni kell, és akkor lehet reménykedni, hogy a Simeone legmélyebb hullámvölgye idején a Lokomotív ellen sem tud nyerni.

A Juvéra ráfért a frissítés, de a játék még mindig valahol az Allegri-féle antifoci és a Sarriball között van (mondjuk a láncdohányos már kifejtette hogy utóbbira több játékosa alkalmatlan). Igaz, hogy tavaszra kell összerakni a mozaikot, de jelen pillanatban maximum a végre bizalmat kapó Dybala aki jó formában van. A védekezés hézagos és fegyelmezetlen, elég megnézni a Sassuolo elleni paródiát, de minden meccsre jut valami. További probléma hogy a középpályán továbbra sincs egy Vidal szintű labdabiztos ütközőember, illetve CR7 is "csak" emberi számokat hoz, igaz sokan hajlamosak elfelejteni hogy a kemény olasz bajnokságban nehezebb érvényesülni, pláne ha az ember lassan nyugdíjas. A bajnokságban az Inter Contéval igazi kihívónak tűnik, bár született lúzerek, de félvállról nem vehetőek. Így papíron ma valami félig tarcsi csapattal kéne kiállni, de az utazó keretet elnézve benne van hogy mégsem :) Sarri soha nem vágta mi az a rotáció, csak tanulgatja, a Napolit is csapágyasra hajtotta, ezért buktak el. Azért bízom benne hogy mégis szerepet kap egy Portanova, egy Demiral, Higuain Bernardeschivel nyomhatná elől, és hagyják a németeket nyerni. Az utóbbi két fontos meccsét nem tudta megnyerni a Juve, nehogymá' ezt a tét nélkülit hozzák.

Bayer Leverkusen - Juventus: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp