Ismét szétteszi a magyar bajnok?

Nem nagyon lehet Xanax nélkül megnézni a Fradi meccseit, már aki épp a csapat szurkolójának vallja magát. A Fradi olyan, mint az egyszeri légy. Az is nyáron fürge, lecsapni sem lehet, aztán ahogy jön a hideg, netán beáll a fagy, a mozgása lelassul, és paff, úgy végzed ki, ahogy akarod. Nos, ha visszaemlékszünk arra, ahogy a Fradi a Ludo elleni nyári párharcban játszott, és arra, ahogy mostanában játszik, nem ugyanaz a csapat.

Elfogyott az erő. Például itt a Tokmac srác, rá sem lehet ismerni. Tokmac haszontalan lett, és akkor ezzel csak a tényt közöltem. Vanak hiányzók a középpályáról és a védelemből is, nincs most játéka az FTC-nek, nagyjából csak azért nyernek bajnokikat, mert a játékosok azért egyénileg magasabb szintet képviselnek, mint pl. a Kaposvárnál.

Nyitva van az aranykapu?!

Az egy dolog, hogy az Espanyol két gólt vág a Fradinak, még talán az is, hogy a Puskás is. Viszont az, hogy kettőt vág a Kaposvár, a ZTE meg az alacsonyabb osztályú Békéscsaba is, az már nincs rendben. Totál elfogyott az FTC ereje, és nem kell ezt túlgondolni, ha magyar NBI-es kiesőjelöltek, NBII-es csapatok sz*p*tják az FTC-t, akkor mit csinál majd a nemzetközi szinten jegyzett Razgrad. Az én tippem, hogy lő 3-4 gólt, és magabiztosan nyer. Dibusz bravúrjai sem jöhetnek mindig, a védelem átjáróház. A Fradi képtelen összeszedett focira, a Fradinak nincs jó formában lévő játékosa. Rebrov sem tud mit tenni, forgatja ő a srácokat, ahogy csak tudja, de nem maradt már erő senkinél. Amikor egy NBI-es focista 20-szor elmegy a szélen, és egy árva beadása sem megy társhoz, az mi? Nem kell ezt túlgondolni, a Ludo -1,5 hendi megháromszorozza a tétünket, simán a vállalható kategória. Ráadásul a Ludónak azért van miért visszavágni, és amíg az FTC nem hasonlít nyári önmagára, az a Ludóra is igaz, csak más-más előjellel. Én azt sem zárom ki, hogy a Fradi 5-6 alatt nem ússza meg

Ludogorets Razgrad - Ferencváros: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp