Ennél a Chelsea - Bournemouth angol élvonalbeli mérkőzésnél gondolkoztam még a londoniak hendikepes győzelmén is, ám végül mégis annál a tippnél "maradtam", hogy legalább 3 gól lesz majd ezen a mérkőzésen. Elsősorban azért döntötten e tipp mellett, mert a Chelsea meccsei általában gazdagok gólokban, s a vendég Bournemouth azért olykor könnyedén képes lehet arra, hogy több gólt kapjon egy-egy találkozón, de arra is képes olykor a Bournemouth, hogy 1-2 gólt szerezzen bármelyik angol bajnokságbeli ellenfele ellen. Ja, és az előbb említettek mellett még az is van, hogy a hazai csapatot jobbára fiatal játékosok alkotják, s ugyan a koruk miatt ezek a fiatalok képesek arra, hogy egész meccsen megszakítás nélkül fussanak, de szintén a fiatalságukból adódó tapasztalatlanságuk miatt arra is képesek lehetnek, hogy nagyon egyszerűen megoldhatónak tűnő helyzetekben bakizzanak és "összehozzanak" 1-2 gólt. Ha pedig az egész meccsen nyargalnak fel-alá és így vagy úgy "összehoznak" 3-4-5 gólt, akkor nekem már abszolút mindegy, hogy mi lesz a végeredmény, hiszen máris tutira biztosan nyertes a tippem.

Akik szinte biztosan nem fognak játszani ezen a Chelsea - Bournemouth találkozón: a világbajnok francia válogatott Olivier Giroud, az angol válogatott Ruben Loftus-Cheek, az utánpótlás angol válogatott Fikayo Tomori és a szinte állandóan sérült holland Marco van Ginkel, illetve Junior Stanislas, Steve Cook, a walesi David Brooks, Charlie Daniels és Adam Smith. Elképzelhető még, hogy a vendégcsapatban még a norvég csatár Joshua King és az angol hátvéd Lloyd Kelly sem fognak szerepelni.

Bízok nagyon a hazai "csikócsapatban". Főleg abban, hogy akár a Chelsea egymaga is képes lesz arra, hogy legalább három gólt szerezzen ezen a meccsen. És akkor még ott vannak a vendégek is.

Tipp: 2.5 gól felett.

Chelsea - Bournemouth: Gólok száma - Felett/alatt tipp