Látván az utóbbi időszakbeli nagyon balszerencsés sorozatomat a tippjeimnél ebben az SfGuru játékban és azt is tudván, hogy a bukaresti focicsapat ellendrukkere vagyok, ezért szerintem ennél a FC Viitorul Constanta - FCSB román élvonalbeli bajnoki mérkőzésnél azt kellene tennem, hogy a vendég FCSB győzelmére tippelek és akkor ez az együttes nagy valószínűség szerint nem fog nyerni. Mert akkor vele együtt én is nyernék, s az nem nagyon elképzelhető dolog, hiszen ez esetben feleslegesen buktam el ebben az SfGuruban az élről és a pluszról egészen legalul az utolsó helyre és az egyre jelentősebb mínuszra.

Persze, nem elsősorban a fentebbi ok miatt tippelek most a vendégek idegenbeli győzelmére, hanem. És itt a mondat folytatására majd kigondolnak valamit azok, akiknek van idejük és türelmük és hajlandóságuk foglalkozni ilyesmivel. Én inkább "maradok" annál a verziónál, hogy motiváltak nagyon a 33 ponttal rendelkező FCSB játékosai, hiszen ezzel az esetleges idegenbeli győzelemmel akár még dobogóra is kerülhetnek a jelenlegi 5. helyről. Ez mellett pedig már néhány hete azon fogadkoznak, hogy az év végéig minden bajnokságbeli meccsüket meg kell nyerniük ahhoz, hogy a rossz szezonkezdet után minél inkább közelebb kerüljenek a legszűkebb elithez és így tavasztól immár az újabb bajnoki cím megszerzéséért küzdhessenek.

Természetesen nem lesz egyszerű a vendégek feladata, hiszen a 35 pontos házigazda csapat már jelenleg is dobogós helyen van, s nyilván azért fog nagyon küzdeni, hogy ez a meccs után is azon a 3. helyen maradjon. Tehát az már most biztosra vehető, hogy hatalmas csata lesz a Viitorul Constanta - FCSB találkozón, szorosnak ígérkezik a meccs és valószínűleg csak a játékosok pillanatnyi formája vagy/és valamilyen váratlan egyéni megmozdulás dönthet majd a 3 pont sorsáról.

Tipp: győz az FCSB.

Viitorul Constanța - FCSB: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp