Ennél az Everton - Arsenal angol élvonalbeli mérkőzésnél olyasmit cselekszek, amit tényleg ritkán szoktam tenni. Azaz döntetlenre tippelek. Természetesen még ezen tippem ellenére is esélyesebbnek tartom - ezúttal is -, hogy az egyik csapat vagy a másik együttes győzelme azért mégis valószínűbb, szerintem, mint az iksz, de hát most éppen az a helyzet van, amikor még nekem is érdemesnek tűnik "megpróbálni" a döntetlen tippet. Hátha... Ki tudja, merre…

Hiszen ezúttal éppen az a helyzet van, hogy mindkét csapat roppant rossz (vagy nagyon pocsék) formában játszott az utóbbi napokban-hetekben, de most hirtelenjében mind a két együttesnél új edző lett. Ez utóbbi dolognak megfelelően kiszámíthatatlanok lettek mindketten és minden bizonnyal az lesz majd a legjellemzőbb a két csapat játékára, hogy mindkettőnél nagyon "hajtani" fognak most a játékosok, hiszen vélhetően mindannyian majd minél jobb benyomást akarnak kelteni az új menedzserekben. Biztos ismert dolog már, de azért elismétlem én is a későn kelőknek: a megbízott skót Duncan Ferguson helyett az olasz Carlo Ancelotti a menedzser az Evertonnál, míg pedig a londoniaknál a megbízott svéd Freddie Ljungberg helyett a spanyol Mikel Arteta a menedzser.

Rengeteg hiányzó van: a hazaiaknál Andre Gomes, Theo Walcott, Cuco Martina, Morgan Schneiderlin, Djibril Sidibe, Gylfi Sigurdsson, Lucas Digne, Fabian Delph, Jean-Philippe Gbamin és Beni Baningime, míg a vendégeknél Dani Ceballos, Hector Bellerin, Sokratis Papastathopoulos, Kieran Tierney, Rob Holding, Granit Xhaka és Sead Kolasinac. Tényleg nem szeretek döntetlenekre tippelni, ám ezúttal ez a nagyon sok hiányzó (is) mégis arra késztet, hogy "próbáljam be" az ikszet. Talán “összejön” az 1-1 vagy még inkább talán a 2-2, 3-3, 4-4.

Tipp: X (döntetlen).

Everton - Arsenal: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp