A Dortmund - Lipcse pontoszkodás, és a dortmundiak tegnapi veresége nagyon jól jött a Bayernnek, ezt illik kihasználni ma délután.

Flick remekül indított a kispadon, négy meccs alatt 16-0 -s gólaránnyal, és természetesen négy győzelemmel, köztük a nagy rivális Dortmund lealázásával. Ezt követően viszont elmúlt a varázs, a védekezés megint romokban, az elmúlt öt meccsen képtelenek voltak lehúzni a rolót. Tény hogy hosszú a sérültlista (pl Süle és Lucas Hernandez is hosszabb időre dőlt ki a védelemből, ma Alaba is kérdéses), de attól még kettőt vert nekik a Leverkusen és a Mönchengladbach, illetve betalált a Bremen, a Freiburg és a Kane, Son, Alli hármas nélküli Spurs is. A Bremen elleni első fél óra volt a csúcs, szegény Boateng már vidámparkban érezhette magát, annyiszor ültették hintába.

Az ilyen hibákat viszont gólokkal kompenzálják elől, Lewandowski talán élete legjobb formájában van, kis túlzással, ha pályára lép, betalál. Olykor elkapja a fonalat Coutinho vagy Gnabry is, de Thomas Müller is mutatott életjeleket az utóbbi hetekben. A Bundesligában borzasztóan erős támadósoruk van, rengeteg helyzetet dolgoznak ki, gyakorlatilag bármely csapatot ki tudják végezni, és nem állnak le 2-3 gólnál sem. Gondolom az utolsó idei, ráadásul hazai meccsen is gálát rendeznének.

A Farkasok ellen lehet is, akkor is ha az idén szokatlanul (gól)csendesek. Az utóbbi években többször is 5-6 gólt kaptak a bajoroktól, Lewa is ellenük szerzett mesterötöst 9 perc alatt. Hiába egy alapvetően stabil együttes a Wolfsburg, nem rajtuk fog múlni, de bízom abban hogy Weghorst buksija azért megvillan egyszer, mert ez a Bayern védelem rég volt ennyire bizonytalan.

Összeségében kivégzést várok, sok góllal és szöglettel, de amivel szinte biztosan nem lehet mellélőni, az a 3.0 over, ami 1.4 felett játszható.

Bayern München - VfL Wolfsburg: Gólok száma - Felett/alatt tipp