Egyre feljebb megy az oddsz, és ezt már tényleg nehéz lenne otthagyni.

Hiába nem lesz többek között Lautaro Martinez és Brozovic, osztálykülönbség van a két fél között. Az Inter a Juve első számú, és kifejezetten veszélyes kihívója, elsősorban Conte miatt. Antonio egy remek edző, jó motivátor, akiért tűzbe mennek a játékosai. Ő az aki hosszú idő után leporolta, és megreformálta a háromvédős rendszert, ami olyan jól sült el, hogy amikor a Chelsea-nél volt, nem volt olyan Big Six csapat, amely ne próbálta volna ki. Klubjait rögtön a saját képére formálja, és képesek ugyanazt a játékrendszert ugyanolyan hatékonyan és intenzíven hétről hétre sikerre vinni. Belenyúlni nem tud, lásd dicsőséglistáját a BL-ben, de a bajnokságban ez piszok jól működik.

Ez az Inter is ilyen, a kiscsapatok ellen szinte képtelenek botlani, egymás után húzzák be a meccseket, és ott vannak a Juve nyomában (ha nem éppen előtte). A rangadókat nem sikerül megnyerni, az elmúlt három mérkőzésen emiatt nyeretlenek is, de a Roma és a Barca ellen is volt esély a w-re, a Fior ellen pedig elbohóckodták a végét. Szóval egyrészről nem a formával van gond, másrészről a Genoa nem illik ebbe a sorba, Conte ráadásul mindenkit kinyír ha megint nem nyernek.

Nyerni fognak, ha bajnokok akarnak lenni, pont az ilyen kiesőjelöltek elleni meccseket kell megnyerni otthon. Ez a Genoa egy hulladék, Motta jól belenyúlt a kakiba rögtön második karrierje elején. A bajnokságban házi gólkirály Lukaku megoldhatja a feladatot, mellette valószínűleg az eddig csak percekre beugró fiatal Esposito is végre szóhoz jut, a középpálya és a védelem pedig full masszív a hiányzók ellenére is. Fáradtságra vagy egy-két játékos hiányára fogni nem lehet, ez egy kötelező feladat, és ha nehezen is, de ezt is behúzzák Conte fiai.

Inter - Genoa: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp